Spinatsalat med myntedressing
Enkel•20 min min
Dette er salaten for en ekstra god hverdag eller helg, en nydelig spinatsalat proppfull av ost, friske smaker, store krutonger, servert med myntedressing.
Ingredienser
Antall porsjoner
Salat
-
1 pakkefrisk spinat , vasket og renset
-
3 ssvalnøttolje eller olivenolje
-
¼ tssalt
-
250 gNorvegia® Original , delt i terninger
-
1 stkmango , delt i terninger
-
1 stkrødløk , i tynne skiver
-
1 dlristede gresskarkjerner
-
2 sstørkede ferske tranebær
Store krutonger
-
4 skiverloff , uten skorpe
-
4 ss
Myntedressing
-
2 dl
-
4 ss
-
1 ssfinhakket, frisk mynte
-
¼ tssalt
-
¼ tssukker
Slik gjør du det
-
1
Del ost og mango i store terninger. Skjær rødløk i tynne skiver. Rist gresskarkjerner i en stekepanne med litt salt oppi.
-
2
Ha spinat i en vid bolle, bland inn valnøttolje, strø over litt salt. Fordel over ost, mango, rødløk, ristede gresskarkjerner og tranebær.
Store krutonger
-
3
Del loffskivene i store terninger, stek dem i panne med smør på middels sterk varme, til de er gylne på alle sider. Fordel over salaten.
Myntedressing
-
4
Bland sammen creme fraiche, melk, mynte og sukker. Server ved siden av salaten.