Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Salat med ceviche og koriandersaus

Enkel
2t

Ceviche er navnet på den peruanske nasjonalretten, men også en metode hvor rå fisk marineres i sitrus, gjerne lime eller sitron.

3.9
(26)
Lagre
Skriv ut
Salat med ceviche og koriandersaus

Ingredienser

Ceviche

400 g
laksefilet uten skinn eller annen god laksefilet
3 stk
lime, saften av
1 ts
salt
1 ts
sambal oelek (chilipasta)

Quinoa

1 stk
terning grønnsaksbuljong
3 dl
quinoa

Korianderdressing

1 dl
fersk koriander, hakket
¼ ts
salt

Salat

1 stk
fennikel
250 g
mango, i terninger
1 l
blandede salatblad

Slik gjør du

  1. Tips

    Fisken "kokes" av syren og endrer farge som om den blir stekt eller trekkes i vann.

Quinoa

  1. Tips

    Quinoa er en type glutenfrie, proteinrike frø fra Sør-Amerika, som kan brukes i stedet for ris og poteter eller for bulgur og couscous i salater.

Korianderdressing

  1. Tips

    Hvis du ikke har matyoghurt, kan du bruke vanlig yoghurt naturell som du lar renne av en stund i et kaffefilter og dermed får en fastere konsistens.

Salat

Tips

SALMA er en garantert fersk, skinn- og benfri lakseloin. Dersom du bruker annen laksefilet, bør du vurdere å fryse den i minst to døgn for å drepe ev. farlige bakterier.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter