Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Rica Nidelven-spesialsalat

Enkel
15min

Fargerik, mettende og lettlaget salat etter Rica Nidelvens egen oppskrift med røkelaks og nydelig Snøfrisk.

4.1
(33)
Next ImageRica Nidelven-spesialsalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Salat med røkelaks

1 pakke
aspargesbønne
1 stk
stor isbergsalat
1 pakke
blandet salat
2 dl
olivenolje
0.5 potte
persille
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
400 g
røkelaks
1 bunt
dill, liten
125 g
Snøfrisk® Dill eller Naturell
4 stk
bløtkokte egg
2 stk
sitron, saften av

Til pynt

1 ss
engsyre eller friske urter

Tilbehør

4 stk
rundstykke med smør

Fremgangsmåte

  1. Kok aspargesbønner møre i rikelig med vann. Avkjøl i kaldt vann. Riv isbergsalat opp i passe stykker.

  2. Bland salatblader, blandet salat og aspargesbønner med olivenolje, finkuttet persille, salt og pepper. Legg dette på et stort serveringsfat.

  3. Skjær laks i tynne skiver og legg de delikat på salaten. Bland eventuelt inn litt ekstra hakket dill i Snøfrisk-osten. Legg en skje med Snøfrisk rundt på salaten. Topp dette med bløtkokte egg, finkuttet dill og sitron.

Pynt

  1. Har du tilgang på engsyre har du det oppå.

    Tips

    Hvis du ikke har tid eller mulighet til å plukke engsyre, kan du like gjerne bruke urter du har for hånden.

Tilbehør

  1. Server gjerne denne gode salaten sammen med nystekte rundstykker med smør.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Kokte kikerter smaker også kjempegodt i denne salaten!

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter