
Rica Nidelven-spesialsalat
Enkel•15 min min
Fargerik, mettende og lettlaget salat etter Rica Nidelvens egen oppskrift med røkelaks og nydelig Snøfrisk.
Ingredienser
Antall porsjoner
Salat med røkelaks
-
1 pakkeaspargesbønne
-
1 stkstor isbergsalat
-
1 pakkeblandet salat
-
2 dlolivenolje
-
½ pottepersille
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
-
400 grøkelaks
-
1 buntdill , liten
-
125 gSnøfrisk® Dill eller Naturell
-
4 stkbløtkokte egg
-
2 stksitroner , saften av
Til pynt
-
1 ssengsyre eller friske urter
Tilbehør
-
4 stkrundstykker med smør
-
2 ss
Slik gjør du det
-
1
Kok aspargesbønner møre i rikelig med vann. Avkjøl i kaldt vann. Riv isbergsalat opp i passe stykker.
-
2
Bland salatblader, blandet salat og aspargesbønner med olivenolje, finkuttet persille, salt og pepper. Legg dette på et stort serveringsfat.
-
3
Skjær laks i tynne skiver og legg de delikat på salaten. Bland eventuelt inn litt ekstra hakket dill i Snøfrisk-osten. Legg en skje med Snøfrisk rundt på salaten. Topp dette med bløtkokte egg, finkuttet dill og sitron.
Pynt
-
4
Har du tilgang på engsyre har du det oppå.
Tips
Hvis du ikke har tid eller mulighet til å plukke engsyre, kan du like gjerne bruke urter du har for hånden.
Tilbehør
-
5
Server gjerne denne gode salaten sammen med nystekte rundstykker med smør.