Potetsalat med sennep og mild curry

Potetsalat med sennep og mild curry

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Potetsalat med sennep og mild curry er en oppskrift med mye smak som passer godt som tilbehør til spekemat, grill eller til sommerens koldtbord.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 dl TINE Lettrømme 18 %
2 ss sennep
1 ts rød currypaste
8 stk kokte poteter
100 g lettkokte sukkererter eller grønne erter
1 stk rødløk
3 ss kapers
1 ts salt

Slik gjør du det

    1. Bland rømme, sennep og currypaste.
    2. Skjær kokte, avkjølte poteter i store biter, skjær sukkererter i to og hakk løk. Vend poteter, sukkerter, løk og kapers ned i rømmesausen. Smak eventuelt til med salt.
Tips!

Som dressing kan du variere med kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche eller rømme.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat