Potetsalat med sennep og mild curry
Enkel
20min
Potetsalat med sennep og mild curry er en oppskrift med mye smak som passer godt som tilbehør til spekemat, grill eller til sommerens koldtbord.
3.5
(6)

Ingredienser
Porsjoner
2 dl
2 ss
sennep
1 ts
rød currypaste
8 stk
kokte potet
100 g
lettkokte sukkererter eller grønne erter
1 stk
rødløk
3 ss
kapers
1 ts
salt
Slik gjør du
- 1
Bland rømme, sennep og currypaste.
- 2
Skjær kokte, avkjølte poteter i store biter, skjær sukkererter i to og hakk løk. Vend poteter, sukkerter, løk og kapers ned i rømmesausen. Smak eventuelt til med salt.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Som dressing kan du variere med kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche eller rømme.