Potetsalat med sennep og mild curry

(4)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Potetsalat med sennep og mild curry er en oppskrift med mye smak som passer godt som tilbehør til spekemat, grill eller til sommerens koldtbord.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 dlTINE Lettrømme 18 %
2 sssennep
1 tsrød currypaste
8 stkkokte poteter
100 glettkokte sukkererter eller grønne erter
1 stkrødløk
3 sskapers
1 tssalt

Slik gjør du det

    1. Bland rømme, sennep og currypaste.
    2. Skjær kokte, avkjølte poteter i store biter, skjær sukkererter i to og hakk løk. Vend poteter, sukkerter, løk og kapers ned i rømmesausen. Smak eventuelt til med salt.

Tips:

Som dressing kan du variere med kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche eller rømme.

Kommentarer

  Legg til kommentar