Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Potetsalat med sennep og mild curry

Enkel
20min

Potetsalat med sennep og mild curry er en oppskrift med mye smak som passer godt som tilbehør til spekemat, grill eller til sommerens koldtbord.

3.5
(6)
Next ImagePotetsalat med sennep og mild curry

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 ss
sennep
1 ts
rød currypaste
8 stk
kokte potet
100 g
lettkokte sukkererter eller grønne erter
1 stk
rødløk
3 ss
kapers
1 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Bland rømme, sennep og currypaste.

  2. Skjær kokte, avkjølte poteter i store biter, skjær sukkererter i to og hakk løk. Vend poteter, sukkerter, løk og kapers ned i rømmesausen. Smak eventuelt til med salt.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Som dressing kan du variere med kesam, gjerne blandet med vispet krem, crème fraîche eller rømme.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter