
Kremet potetsalat med reddiker
Enkel•20 min min
Potetsalat hører sommeren og varme dager til. Her er oppskrift på en fargerik potetsalat som passer til grillmat og ellers retter av fisk og kjøtt.
Ingredienser
Antall porsjoner
Potetsalat
-
1 ½ kgpoteter
-
1 stkagurk
-
1 stkpaprika
-
3 stilkerselleri
-
1 stkreddikbunt
Dressing
-
2 ½ dl
-
1 sssennep
-
1 tsflytende honning
-
¼ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Skrubb poteter og kok dem myke med skallet på. Avkjøl.
-
2
Skrell poteter og skjær de i store biter. Del agurk, paprika og selleri i små biter. Skjær reddiker tynt.
Dressing
-
3
Rør sammen crème fraîche, sennep og honning i en bolle. Tilsett poteter, agurk, paprika, selleri og reddiker. Smak til med salt og pepper og bland salaten forsiktig sammen.