Kremet potetsalat med reddiker

(7)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Potetsalat hører sommeren og varme dager til. Her er oppskrift på en fargerik potetsalat som passer til grillmat og ellers retter av fisk og kjøtt.

Antall porsjoner

Ingredienser

Potetsalat

1 ½ kgpoteter
1 stkagurk
1 stkpaprika
3 stilkerselleri
1 stkreddikbunt

Dressing

2 ½ dlTINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 sssennep
1 tsflytende honning
¼ tssalt
¼ tspepper

Slik gjør du det

  • Potetsalat

    1. Skrubb poteter og kok dem myke med skallet på. Avkjøl.
    2. Skrell poteter og skjær de i store biter. Del agurk, paprika og selleri i små biter. Skjær reddiker tynt.
  • Dressing

    1. Rør sammen crème fraîche, sennep og honning i en bolle. Tilsett poteter, agurk, paprika, selleri og reddiker. Smak til med salt og pepper og bland salaten forsiktig sammen.

Tips:

Dressingen kan gjerne lages av like deler vispet krem og kesam. 

Kommentarer