Kremet potetsalat med reddiker

Kremet potetsalat med reddiker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Potetsalat hører sommeren og varme dager til. Her er oppskrift på en fargerik potetsalat som passer til grillmat og ellers retter av fisk og kjøtt.

Antall porsjoner

Ingredienser

Potetsalat

1 ½ kg poteter
1 stk agurk
1 stk paprika
3 stilker selleri
1 stk reddikbunt

Dressing

2 ½ dl TINE Lett Crème Fraîche 18 %
1 ss sennep
1 ts flytende honning
¼ ts salt
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Skrubb poteter og kok dem myke med skallet på. Avkjøl.
    2. Skrell poteter og skjær de i store biter. Del agurk, paprika og selleri i små biter. Skjær reddiker tynt.
  1. Dressing

    1. Rør sammen crème fraîche, sennep og honning i en bolle. Tilsett poteter, agurk, paprika, selleri og reddiker. Smak til med salt og pepper og bland salaten forsiktig sammen.
Tips!

Dressingen kan gjerne lages av like deler vispet krem og kesam. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat