Kremet potetsalat med reddiker

Kremet potetsalat med reddiker

0
7
Enkel20 min
Potetsalat hører sommeren og varme dager til. Her er oppskrift på en fargerik potetsalat som passer til grillmat og ellers retter av fisk og kjøtt.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat

  • 1 ½ kg
    poteter
  • 1 stk
    agurk
  • 1 stk
    paprika
  • 3 stilker
    selleri
  • 1 stk
    reddikbunt

Dressing

Slik gjør du det

  1. 1

    Skrubb poteter og kok dem myke med skallet på. Avkjøl.

  2. 2

    Skrell poteter og skjær de i store biter. Del agurk, paprika og selleri i små biter. Skjær reddiker tynt.

Dressing

  1. 3

    Rør sammen crème fraîche, sennep og honning i en bolle. Tilsett poteter, agurk, paprika, selleri og reddiker. Smak til med salt og pepper og bland salaten forsiktig sammen.

Tips

Dressingen kan gjerne lages av like deler vispet krem og kesam. 

Del denne oppskriften: