
Lun og mettende potetsalat
Enkel•20 min min
Potetsalat og spekemat er en super sommerkombinasjon. Server den gjerne litt lun og ikke kjøleskapskald.
Ingredienser
Antall porsjoner
Potetsalat
-
1 kgnykokte potet
-
200 gsukkererter
-
1 stkrødløk
-
6 stksoltørkede tomater
-
3 dl
-
1 tssalt og nykvernet pepper
Tilbehør
-
500 gspekeskinke
-
¼ pottegressløk
Slik gjør du det
-
1
Vask og del store poteter. Kok poteter myke i lettsaltet vann. Kok sukkererter knapt møre. Rens og skjær løk i skiver. Klipp tomater i strimler.
-
2
Hell vannet av potetene og damp de. Bland poteter sammen med delte sukkererter, rødløk, tørkede tomater og cottage cheese.
-
3
Dryss over litt salt og ta noen tak med pepperkvernen rett før servering.
Tilbehør
-
4
Server potetsalaten til spekemat og pynt med gressløk.