placeholder image
0

Lun og mettende potetsalat

(22)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Potetsalat og spekemat er en super sommerkombinasjon. Server den gjerne litt lun og ikke kjøleskapskald.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

Potetsalat

1 kgnykokte potet
200 gsukkererter
1 stkrødløk
6 stksoltørkede tomater
3 dlTINE Mager Cottage Cheese
1 tssalt og nykvernet pepper

Tilbehør

spekeskinke
gressløk

Slik gjør du det

  • Potetsalat

    1. Vask og del store poteter. Kok poteter myke i lettsaltet vann. Kok sukkererter knapt møre. Rens og skjær løk i skiver. Klipp tomater i strimler.
    2. Hell vannet av potetene og damp de. Bland poteter sammen med delte sukkererter, rødløk, tørkede tomater og cottage cheese.
    3. Dryss over litt salt og ta noen tak med pepperkvernen rett før servering.
  • Tilbehør

    1. Server potetsalaten til spekemat og pynt med gressløk.

Tips:

Det er pent å dandere spekemat langs kanten og rundt potetsalaten og pynte med gressløk.

Kommentarer