Skip to main content

Lun og mettende potetsalat

Enkel
20min

Potetsalat og spekemat er en super sommerkombinasjon. Server den gjerne litt lun og ikke kjøleskapskald.

3.9
(40)
Next ImageLun og mettende potetsalat

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat

1 kg
nykokte potet
200 g
sukkererter
1 stk
rødløk
6 stk
soltørket tomat
1 ts
salt og nykvernet pepper

Tilbehør

500 g
spekeskinke
0.25 potte
gressløk

Fremgangsmåte

  1. Vask og del store poteter. Kok poteter myke i lettsaltet vann. Kok sukkererter knapt møre. Rens og skjær løk i skiver. Klipp tomater i strimler.

  2. Hell vannet av potetene og damp de. Bland poteter sammen med delte sukkererter, rødløk, tørkede tomater og cottage cheese.

  3. Dryss over litt salt og ta noen tak med pepperkvernen rett før servering.

Tilbehør

  1. Server potetsalaten til spekemat og pynt med gressløk.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Det er pent å dandere spekemat langs kanten og rundt potetsalaten og pynte med gressløk.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter