Lun og mettende potetsalat
Potetsalat og spekemat er en super sommerkombinasjon. Server den gjerne litt lun og ikke kjøleskapskald.
Enkel•20 min•4 personer
Ingredienser
Potetsalat
- 1 kg nykokte potet
- 200 g sukkererter
- 1 stykk rødløk
- 6 stykk soltørket tomat
- 3 dl TINE® Mager Cottage Cheese
- 1 ts salt, og nykvernet pepper
Tilbehør
- 500 g spekeskinke
- 0.25 potte gressløk
Slik gjør du
1
Vask og del store poteter. Kok poteter myke i lettsaltet vann. Kok sukkererter knapt møre. Rens og skjær løk i skiver. Klipp tomater i strimler.
2
Hell vannet av potetene og damp de. Bland poteter sammen med delte sukkererter, rødløk, tørkede tomater og cottage cheese.
3
Dryss over litt salt og ta noen tak med pepperkvernen rett før servering.
Tilbehør
1
Server potetsalaten til spekemat og pynt med gressløk.
TipsDet er pent å dandere spekemat langs kanten og rundt potetsalaten og pynte med gressløk.