Lun og mettende potetsalat

Lun og mettende potetsalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Potetsalat og spekemat er en super sommerkombinasjon. Server den gjerne litt lun og ikke kjøleskapskald.

Ingredienser

Antall porsjoner

Potetsalat

1 kg nykokte potet
200 g sukkererter
1 stk rødløk
6 stk soltørkede tomater
3 dl TINE Mager Cottage Cheese
1 ts salt og nykvernet pepper

Tilbehør

500 g spekeskinke
¼ potte gressløk

Slik gjør du det

    1. Vask og del store poteter. Kok poteter myke i lettsaltet vann. Kok sukkererter knapt møre. Rens og skjær løk i skiver. Klipp tomater i strimler.
    2. Hell vannet av potetene og damp de. Bland poteter sammen med delte sukkererter, rødløk, tørkede tomater og cottage cheese.
    3. Dryss over litt salt og ta noen tak med pepperkvernen rett før servering.
  1. Tilbehør

    1. Server potetsalaten til spekemat og pynt med gressløk.
Tips!

Det er pent å dandere spekemat langs kanten og rundt potetsalaten og pynte med gressløk.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat