
Lun og mettende potetsalat
Potetsalat og spekemat er en super sommerkombinasjon. Server den gjerne litt lun og ikke kjøleskapskald.

Ingredienser
Antall porsjoner
Potetsalat
Tilbehør
Fremgangsmåte
- 1
Vask og del store poteter. Kok poteter myke i lettsaltet vann. Kok sukkererter knapt møre. Rens og skjær løk i skiver. Klipp tomater i strimler.
- 2
Hell vannet av potetene og damp de. Bland poteter sammen med delte sukkererter, rødløk, tørkede tomater og cottage cheese.
- 3
Dryss over litt salt og ta noen tak med pepperkvernen rett før servering.
Tilbehør
- 4
Server potetsalaten til spekemat og pynt med gressløk.
Tips
Det er pent å dandere spekemat langs kanten og rundt potetsalaten og pynte med gressløk.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


