Grillede grønnsaker med kremet salatost
Enkel•30 min20 min
Grønnsaker gjør seg godt på grillen! Sammen med ostekrem blir dette herlig tilbehør til sommermaten.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 buntasparges
-
1 stkfennikel
-
1 stksquash
-
2 stkhjertesalat
-
1 stksitron
-
200 g
-
3 ssolje fra TINE® Norsk Salatost Chili&Fennikel
-
4 ss
-
3 sshakket frisk timian
Slik gjør du det
-
1
Skjær fennikel, squash og hjertesalat i store biter. Del sitron i to.
-
2
Grill asparges, fennikel, squash og hjertesalat møre på grillen eller i grillpanne. Legg også sitrondelene på og grill dem lett.
Kremet salatost
-
3
Ha salatost sammen med olje fra salatostbegeret i en bolle og mos med en gaffel til en grov krem. Tilsett crème fraîche og vend inn. Tilpass mengden crème fraîche etter hvor kremet du ønsker ostekremen.
-
4
Topp de grillede grønnsakene og ostekremen med hakket timian.