Grillede grønnsaker med kremet salatost
Grønnsaker gjør seg godt på grillen! Sammen med ostekrem blir dette herlig tilbehør til sommermaten.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 1 bunt asparges
- 1 stykk fennikel
- 1 stykk squash
- 2 stykk hjertesalat
- 1 stykk sitron
- 200 g TINE® Norsk Salatost Chili&Fennikel
- 3 ss olje fra TINE® Norsk Salatost Chili&Fennikel
- 4 ss TINE® Crème Fraîche Original
- 3 ss hakket frisk timian
Slik gjør du
1
Skjær fennikel, squash og hjertesalat i store biter. Del sitron i to.
2
Grill asparges, fennikel, squash og hjertesalat møre på grillen eller i grillpanne. Legg også sitrondelene på og grill dem lett.
Kremet salatost
1
Ha salatost sammen med olje fra salatostbegeret i en bolle og mos med en gaffel til en grov krem. Tilsett crème fraîche og vend inn. Tilpass mengden crème fraîche etter hvor kremet du ønsker ostekremen.
2
Topp de grillede grønnsakene og ostekremen med hakket timian.