Gresk salat med ost, poteter og yoghurtdressing

Gresk salat med ost, poteter og yoghurtdressing

0
0
Enkel30 min
Nyt en salat til lunsj eller middag. Med ovnsbakte potetskiver, salatost og hvitløksdressing blir dette en god smaksopplevelse. 

Ingredienser

Antall porsjoner

Dressing

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 200 ºC.

  2. 2

    Del småpoteter i skiver og legg dem i en ildfast form. Ha over olivenolje, sitronsaft og salt. Stek i ovnen i ca. 20 minutter.

  3. 3

    Skjær cherrytomater i to og rødløk i ringer. Grovkutt agurk og ha alt på et fat sammen med de ovnsbakte potetene.

  4. 4

    Bland inn salatost. Hell over litt olivenolje og litt av oljen fra salatostbegeret.

Dressing

  1. 5

    Lag en enkel hvitløksdressing ved å røre raspet agurk og hakket hvitløk inn i gresk type yoghurt. Smak til med salt.

Del denne oppskriften: