Håndkle og blad
Eple- og fikensalat med ostechips og kremostdressing
(00)

Eple- og fikensalat

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Lett og frisk eple- og fikensalat med ostechips og kremostdressing. Godt til lunsj, men også som en lettere vegetarmiddag.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

4
4 stktykke skiver Eiker Holtefjell
2 stkepler
4 stkferske fikener
2 stkhjertesalat
4 ssgranatepler

Kremostdressing

125 gTINE Kremgo’® Naturell
2 sssitronsaft
2 ssvann
1 tshonning
2 sshakket dill
¼ tspepper
¼ tssalt
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Legg osteskivene på et stekebrett med bakepapir, ev grovriv osten og legg i hauger på bakepapiret. Stek i ovnen til osten er gyllen og bobblende, ca. 5 minutter. Legg over på kjøkkenpapir, avkjøl og brekk i biter.
    2. Kjør Kremgo® , sitronsaft, vann, honning, dill, salt og pepper i kjøkkenmaskin med knivblad til en glatt dressing.
    3. Del salat i biter, epler i skiver og fiken i båter. Fordel på tallerkener eller fat. Ha på dressing og dryss over granateplekjerner. Topp med knasende ostechips.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat