Skip to main content

Eple- og fikensalat

Enkel
30min

Lett og frisk eple- og fikensalat med ostechips og kremostdressing. Godt til lunsj, men også som en lettere vegetarmiddag.

(0)
Next ImageEple- og fikensalat

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 stk
eple
4 stk
ferske fiken
2 stk
hjertesalat
4 ss
granateple

Kremostdressing

2 ss
sitronsaft
2 ss
vann
1 ts
honning
2 ss
hakket dill
0.25 ts
pepper
0.25 ts
salt

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 200 °C. Legg osteskivene på et stekebrett med bakepapir, ev grovriv osten og legg i hauger på bakepapiret. Stek i ovnen til osten er gyllen og bobblende, ca. 5 minutter. Legg over på kjøkkenpapir, avkjøl og brekk i biter.

  2. Kjør Kremgo® , sitronsaft, vann, honning, dill, salt og pepper i kjøkkenmaskin med knivblad til en glatt dressing.

  3. Del salat i biter, epler i skiver og fiken i båter. Fordel på tallerkener eller fat. Ha på dressing og dryss over granateplekjerner. Topp med knasende ostechips.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter