
Eple- og fikensalat
Lett og frisk eple- og fikensalat med ostechips og kremostdressing. Godt til lunsj, men også som en lettere vegetarmiddag.

Ingredienser
Antall porsjoner
4
Ingredienser
Kremostdressing
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 200 °C. Legg osteskivene på et stekebrett med bakepapir, ev grovriv osten og legg i hauger på bakepapiret. Stek i ovnen til osten er gyllen og bobblende, ca. 5 minutter. Legg over på kjøkkenpapir, avkjøl og brekk i biter.
- 2
Kjør Kremgo® , sitronsaft, vann, honning, dill, salt og pepper i kjøkkenmaskin med knivblad til en glatt dressing.
- 3
Del salat i biter, epler i skiver og fiken i båter. Fordel på tallerkener eller fat. Ha på dressing og dryss over granateplekjerner. Topp med knasende ostechips.