Eple- og fikensalat med ostechips og kremostdressing

Eple- og fikensalat

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
Lett og frisk eple- og fikensalat med ostechips og kremostdressing. Godt til lunsj, men også som en lettere vegetarmiddag.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stk tykke skiver Eiker Holtefjell
2 stk epler
4 stk ferske fikener
2 stk hjertesalat
4 ss granatepler

Kremostdressing

125 g TINE Kremgo’® Naturell
2 ss sitronsaft
2 ss vann
1 ts honning
2 ss hakket dill
¼ ts pepper
¼ ts salt

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Legg osteskivene på et stekebrett med bakepapir, ev grovriv osten og legg i hauger på bakepapiret. Stek i ovnen til osten er gyllen og bobblende, ca. 5 minutter. Legg over på kjøkkenpapir, avkjøl og brekk i biter.
    2. Kjør Kremgo® , sitronsaft, vann, honning, dill, salt og pepper i kjøkkenmaskin med knivblad til en glatt dressing.
    3. Del salat i biter, epler i skiver og fiken i båter. Fordel på tallerkener eller fat. Ha på dressing og dryss over granateplekjerner. Topp med knasende ostechips.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat