Kremet eggerøre

Eggerøre

4
42
Enkel10 min
Lurer du på hvordan man lager verdens beste hjemmelagde eggerøre? Her er oppskriften! Oppskrift på eggerøre, eller eggehakk, som er kremet, fløyelsmyk og perfekt til frokost. 

Ingredienser

Antall porsjoner

Slik gjør du det

  1. 1

    Knekk egg i en gryte, ha i smør og varm opp på medium høy varme mens du rører med en slikkepott. Pass på å bruke en slikkepott som er laget for å tåle høy varme.

    Tips

    Bruk helst en liten gryte med teflonbelegg, så setter ikke eggerøren seg fast. 

  2. 2

    Rør hele tiden og ta kjelen fram og tilbake på den varme platen hvis eggene steker for raskt. Det skal ta 2-3 minutter og er som å lage risotto.

  3. 3

    Når eggerøren tykner, tas kjelen av varmen. Rør inn crème fraîche og krydre med salt og pepper. Vend inn hakket gressløk til slutt og server, gjerne med ristet brød, friske tomater, bacon, eller avokado i skiver.

    Tips

    Rør gjerne inn andre urter eller revet ost om du ønsker en annen vri. 

Del denne oppskriften: