Kremet eggerøre

Kremet eggerøre

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Lurer du på hvordan man lager verdens beste eggerøre? Her er oppskriften! Den er kremet og fløyelsmyk, og perfekt til frokost. 

Ingredienser

Antall porsjoner

3 stk egg
1 ss TINE Meierismør
1 ss TINE Lett Crème Fraîche 18 %
½ ts salt
¼ ts pepper
1 ss hakket gressløk

Slik gjør du det

    1. Knekk egg i en gryte, ha i smør og varm opp på medium høy varme mens du rører med en slikkepott. Pass på å bruke en slikkepott som er laget for å tåle høy varme.
      Tips!
      Bruk helst en liten gryte med teflonbelegg, så setter ikke eggerøren seg fast. 
    2. Rør hele tiden og ta kjelen fram og tilbake på den varme platen hvis eggene steker for raskt. Det skal ta 2-3 minutter og er som å lage risotto.
    3. Når eggerøren tykner, tas kjelen av varmen. Rør inn crème fraîche og krydre med salt og pepper. Vend inn hakket gressløk til slutt og server, gjerne med ristet brød, friske tomater, bacon, eller avokado i skiver.
      Tips!
      Rør gjerne inn andre urter eller revet ost om du ønsker en annen vri. 

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat