Ovnsbakt omelett med cottage cheese
Enkel
45min
Dette er en stor omelett som også kalles eggepanne eller frittata. En smakfull og god omelett fylt med grønnkål, spinat og cottage cheese som er vel så god til lunsj som til middag.
3.9
(46)

Ingredienser
100 g
grønnkål
100 g
spinat
½ stk
purre
1 ss
3 dl
frosne erter
6 stk
egg
2 dl
¼ ts
muskatnøtt (kan sløyfes)
1 beger
½ ts
salt
¼ ts
pepper
Til servering
10 stk
cherrytomat
½ stk
løk
1 stk
hjertesalat
2 ss
olivenolje
1 ss
hvitvinseddik
¼ ts
salt
¼ ts
pepper
4 skiver
grovt brød
2 ss
Slik gjør du
Tips
Har du ikke en stekepanne som tåler å stå i ovnen, kan du bruke en ildfast paiform. Smør godt med smør, fordel grønnsakene i og hell over eggeblandingen.
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Har du andre grønnsaker liggende, kan du gjerne tilsett flere eller bytte ut purre og erter med for eksempel fennikel og selleri.






