Omelett med ost

Omelett med ost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 5 min
En klassisk og luftig omelett med ost er noe alle bør ha på repertoaret. Godt til både frokost og lunsj.

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk egg
2 ss Tinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
¼ ts salt
¼ ts pepper
1 ss TINE Meierismør
1 ½ dl Norvegia® Revet

Slik gjør du det

    1. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper. Varm en stekepanne på medium høy varme, ha i smør og la det smelte til det freser.
    2. Hell i eggeblandingen og rør energisk i 20-30 sekunder til bunnen begynner å sette seg.
      Tips!

      For å få til den perfekte omeletten er det viktig å bruke en god stekepanne med slippbelegg sånn at egget ikke setter seg fast.

    3. Dryss over ost, brett omeletten i to og hvelv den over på en tallerken. Server med en gang.
Tips!

Du kan fylle omeletten med ulike typer salat for variasjon.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat