Håndkle og blad
Omelett med ost
(1212)

Omelett med ost

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En klassisk og luftig omelett med ost er noe alle bør ha på repertoaret. Godt til både frokost og lunsj.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkegg
2 ssTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
¼ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør
1 ½ dlNorvegia® Revet
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper. Varm en stekepanne på medium høy varme, ha i smør og la det smelte til det freser.
    2. Hell i eggeblandingen og rør energisk i 20-30 sekunder til bunnen begynner å sette seg.
      Blått hjerte
      Tips!

      For å få til den perfekte omeletten er det viktig å bruke en god stekepanne med slippbelegg sånn at egget ikke setter seg fast.

    3. Dryss over ost, brett omeletten i to og hvelv den over på en tallerken. Server med en gang.
Blått hjerte
Tips!

Du kan fylle omeletten med skinke, paprikaterninger, snittet vårløk, skivet sopp eller spinat for variasjon.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat