Skip to main content

Omelett med ost

Enkel
5min

En klassisk og luftig omelett med ost er noe alle bør ha på repertoaret. Godt til både frokost og lunsj.

3.8
(59)
Next ImageOmelett med ost

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
egg
0.25 ts
salt
0.25 ts
pepper
1.5 dl
Norvegia® Revet

Fremgangsmåte

  1. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper. Varm en stekepanne på medium høy varme, ha i smør og la det smelte til det freser.

  2. Hell i eggeblandingen og rør energisk i 20-30 sekunder til bunnen begynner å sette seg.

    Tips

    For å få til den perfekte omeletten er det viktig å bruke en god stekepanne med slippbelegg sånn at egget ikke setter seg fast.

  3. Dryss over ost, brett omeletten i to og hvelv den over på en tallerken. Server med en gang.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan fylle omeletten med ulike typer salat for variasjon.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter