Omelett med ost

Omelett med ost

6
  • Enkel
  • 5 min
En klassisk og luftig omelett med ost er noe alle bør ha på repertoaret. Godt til både frokost og lunsj.

Ingredienser

2 stk egg
2 ss Tinemelk® Lettmelk 1 % fett
¼ ts salt
¼ ts pepper
1 ss TINE Meierismør
1 ½ dl Norvegia® Revet

Slik gjør du det

    1. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper. Varm en stekepanne på medium høy varme, ha i smør og la det smelte til det freser.
    2. Hell i eggeblandingen og rør energisk i 20-30 sekunder til bunnen begynner å sette seg.
      Tips!

      For å få til den perfekte omeletten er det viktig å bruke en god stekepanne med slippbelegg sånn at egget ikke setter seg fast.

    3. Dryss over ost, brett omeletten i to og hvelv den over på en tallerken. Server med en gang.
Tips!

Du kan fylle omeletten med ulike typer salat for variasjon.

Kommentarer

  • Ellinor

    3 måneder siden
    Hei. Synes denne kunne hatt litt mere «fyll» inni seg. Da hadde den blitt litt mer energisk»

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      3 måneder siden
      Hei Ellinor,

      Du kan ha så mye fyll du ønsker i denne :)

      God matlaging!

       (0)


  • S.kokken

    10 måneder siden
    burde vel kanskje stå hvor lenge den skal ligge på panna? :)

     (2)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      10 måneder siden
      Hei,

      Det er vanskelig å sette en tid på omelett da det kommer an på hvor varm panne du bruker og diverse, men det står i fremgangsmåten: rør energisk i 20-30 sekunder til bunnen begynner å sette seg. Følg med og ha over ost og brett den i 2. Lykke til :)

       (3)

    • Tacodude

      5 måneder siden
      Enig

       (0)

      • Annicken , Kokk og kundekonsulent

        5 måneder siden
        Det kommer litt an på hvor høy varme man har og hvilken panne man bruker osv. Derfor er det vanskelig å sette noe tid på hvor lenge den skal være i panna. Det må du prøve deg litt frem på selv. Lykke til og god matlaging!

         (0)


Det er mye kjærlighet i god mat