Håndkle og blad
Omelett med ost
(1313)

Omelett med ost

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En klassisk og luftig omelett med ost er noe alle bør ha på repertoaret. Godt til både frokost og lunsj.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkegg
2 ssTinemelk® Lettmelk 1,2 % fett
¼ tssalt
¼ tspepper
1 ssTINE Meierismør
1 ½ dlNorvegia® Revet
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Pisk sammen egg, melk, salt og pepper. Varm en stekepanne på medium høy varme, ha i smør og la det smelte til det freser.
    2. Hell i eggeblandingen og rør energisk i 20-30 sekunder til bunnen begynner å sette seg.
      Blått hjerte
      Tips!

      For å få til den perfekte omeletten er det viktig å bruke en god stekepanne med slippbelegg sånn at egget ikke setter seg fast.

    3. Dryss over ost, brett omeletten i to og hvelv den over på en tallerken. Server med en gang.
Blått hjerte
Tips!

Du kan fylle omeletten med ulike typer salat for variasjon.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat