Havregrøt med appelsin og mandler
Gjør en påske-vri på havregrøten ved å toppe den med frisk appelsin, knasende mandler og søt sjokolade. Godt både til frokost og lunsj. God påskemorgen!

Ingredienser
Topping
Slik gjør du
- 1Kok opp havregryn, melk og salt i en gryte på medium varme, og la småkoke i ca. 5 minutter eller til ønsket konsistens. 
- 2Skjær skallet av appelsin, del i båter og grovhakk. Vend med honning. Ha grøten i porsjonsskåler og fordel appelsin og hakkede mandler utover på toppen. 
- 3For en ekstra god påskefrokost, kan du grovhakke Kvikklunsj og drysse over. Tips Ønsker du mer topping kan du legge til noen skjeer med müsli og friske blåbær. 
Tips
Du kan sette mer smak på havregrøten ved å koke den med finrevet appelsinskall og gjerne en kanelstang.



