
Havregrøt med appelsin og mandler
Gjør en påske-vri på havregrøten ved å toppe den med frisk appelsin, knasende mandler og søt sjokolade. Godt både til frokost og lunsj. God påskemorgen!

Ingredienser
Antall porsjoner
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Kok opp havregryn, melk og salt i en gryte på medium varme, og la småkoke i ca. 5 minutter eller til ønsket konsistens.
- 2
Skjær skallet av appelsin, del i båter og grovhakk. Vend med honning. Ha grøten i porsjonsskåler og fordel appelsin og hakkede mandler utover på toppen.
- 3
For en ekstra god påskefrokost, kan du grovhakke Kvikklunsj og drysse over.
Tips
Ønsker du mer topping kan du legge til noen skjeer med müsli og friske blåbær.
Tips
Du kan sette mer smak på havregrøten ved å koke den med finrevet appelsinskall og gjerne en kanelstang.