Skip to main content

Havregrøt med appelsin og mandler

Enkel
10min

Gjør en påske-vri på havregrøten ved å toppe den med frisk appelsin, knasende mandler og søt sjokolade. Godt både til frokost og lunsj. God påskemorgen!

4.5
(11)
Next ImageHavregrøt med appelsin og mandler

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3 dl
lettkokte havregryn
0.5 ts
salt

Topping

1 stk
appelsin
1 ss
flytende honning
4 ss
grovhakkede mandler
1 stk
Kvikklunsj

Fremgangsmåte

  1. Kok opp havregryn, melk og salt i en gryte på medium varme, og la småkoke i ca. 5 minutter eller til ønsket konsistens.

  2. Skjær skallet av appelsin, del i båter og grovhakk. Vend med honning. Ha grøten i porsjonsskåler og fordel appelsin og hakkede mandler utover på toppen.

  3. For en ekstra god påskefrokost, kan du grovhakke Kvikklunsj og drysse over.

    Tips

    Ønsker du mer topping kan du legge til noen skjeer med müsli og friske blåbær.

Trykk for å vurdere oppskriften

Tips

Du kan sette mer smak på havregrøten ved å koke den med finrevet appelsinskall og gjerne en kanelstang.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter