tablecloth-basil
Varm sjokolade med krem
(9)

Varm sjokolade med krem

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Ingenting smaker bedre enn varm sjokolademelk på en kald dag. Varm kakao kan du toppe med deilig fløyelsmyk krem for ekstra luksus.

Tablecloth

Ingredienser

Antall porsjoner

3 sskakao
1 sssukker
8 dlTinemelk® Helmelk 3,5 % fett
100 gmelkesjokolade

Til servering

2 dlTINE Kremfløte
Basil1Basil2

Slik gjør du det

    1. Ha kakaopulver og sukker i en gryte og rør ut med litt av melken. Varm opp og rør inn resten av melken.
    2. Varm til rett under kokepunktet. Brekk sjokolade i biter og rør inn til smeltet.
    3. Pisk kremfløte til myk krem. Hell varm kakao over i kopper og topp med pisket krem.
      blue heart
      Tips!

      Ønsker du enda mer smak, kan du toppe kremen med litt revet sjokolade og appelsinskall. Er det voksne som skal kose seg litt ekstra, kan du tilsette en liten klunk Baileys eller brun rom.

blue heart
Tips!

Du kan gjerne lage kakao etter oppskriften på kakaopakken, men med litt melkesjokolade i, blir den ekstra god.

Comments

Kommentarer

Tableclothblue heartpayoff