Varm sjokolade med krem
Enkel•10 min min
Ingenting smaker bedre enn varm sjokolademelk på en kald dag. Varm kakao kan du toppe med deilig fløyelsmyk krem for ekstra luksus.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
3 sskakao
-
1 sssukker
-
8 dl
-
100 gmelkesjokolade
Til servering
-
2 dl
Slik gjør du det
-
1
Ha kakaopulver og sukker i en gryte og rør ut med litt av melken. Varm opp og rør inn resten av melken.
-
2
Varm til rett under kokepunktet. Brekk sjokolade i biter og rør inn til smeltet.
-
3
Pisk kremfløte til myk krem. Hell varm kakao over i kopper og topp med pisket krem.
Tips
Ønsker du enda mer smak, kan du toppe kremen med litt revet sjokolade og appelsinskall. Er det voksne som skal kose seg litt ekstra, kan du tilsette en liten klunk Baileys eller brun rom.