Varm sjokolade med krem

Varm sjokolade med krem

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 10 min
Ingenting smaker bedre enn varm sjokolademelk på en kald dag. Varm kakao kan du toppe med deilig fløyelsmyk krem for ekstra luksus.

Ingredienser

Antall porsjoner

3 ss kakao
1 ss sukker
8 dl Tinemelk® Helmelk 3,5 % fett
100 g melkesjokolade

Til servering

2 dl TINE Kremfløte

Slik gjør du det

    1. Ha kakaopulver og sukker i en gryte og rør ut med litt av melken. Varm opp og rør inn resten av melken.
    2. Varm til rett under kokepunktet. Brekk sjokolade i biter og rør inn til smeltet.
    3. Pisk kremfløte til myk krem. Hell varm kakao over i kopper og topp med pisket krem.
      Tips!

      Ønsker du enda mer smak, kan du toppe kremen med litt revet sjokolade og appelsinskall. Er det voksne som skal kose seg litt ekstra, kan du tilsette en liten klunk Baileys eller brun rom.

Tips!

Du kan gjerne lage kakao etter oppskriften på kakaopakken, men med litt melkesjokolade i, blir den ekstra god.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat