
50 min
Enkel
3.9
Antall porsjoner
20
Smelt smør. Visp sammen egg og melk, og rør inn smeltet smør.
Bland inn hvetemel, havremel, bakepulver og salt. Bland til glatt røre og la svelle i 20 minutter.
Tips
Varm takke eller stekepanne med slipp-belegg, og stek svelene gylne på begge sider. Server varme med brunost, syltetøy og lettrømme.
Tips
Sveler, lapper eller små pannekaker – kall dem hva du vil. Disse grove variantene metter mange og smaker kjempegodt!
Porsjoner
Smelt smør. Visp sammen egg og melk, og rør inn smeltet smør.
Bland inn hvetemel, havremel, bakepulver og salt. Bland til glatt røre og la svelle i 20 minutter.
Tips
Varm takke eller stekepanne med slipp-belegg, og stek svelene gylne på begge sider. Server varme med brunost, syltetøy og lettrømme.
Tips