Grove sveler

Grove sveler med Kesam®

0
4
Enkel50 min
Grove lunsjsveler er sunnere og grovere variant av deilige myke sveler. Servert med ost, skinke og grønnsaker blir det et fullverdig lunsjmåltid.

Ingredienser

Antall stykker

Pålegg

Slik gjør du det

  1. 1

    Smelt smør. Visp sammen egg og salt. Tilsett kulturmjølk, Kesam og smeltet smør.

  2. 2

    Rør inn hvetemel, sammalt hvetemel, natron og bakepulver, og bland til en glatt røre. Dekk til og la svelle i 20 minutter.

  3. 3

    Varm en takke eller stekepanne og stek svelene gylne på begge sider. La avkjøle på rist.

    Tips

    Lunsjsvelene kan fryses og tas opp etter behov. De kan også serveres med kremost og druer.

  4. 4

    Legg på pålegg og server.

Tips

Stek gjerne svelene på en stor takke til store arrangementer. Det er både enkelt å gjøre og lager ekstra god stemning. 

Del denne oppskriften: