Yoghurt naturell med brunostmüsli

Yoghurt naturell med hjemmelaget brunostmüsli

0
3
Enkel45 min
«Denne gir meg en skikkelig digg start på dagen. Yoghurt Naturell og müsli med brunost i er en uslåelig kombinasjon!» – Kjetil Jansrud

Ingredienser

Antall stykker

Müsli

  • 150 g
    4-korn
  • 50 g
    hasselnøtter
  • 60 g
    mandler
  • 40 g
    gresskarkjerner
  • 20 g
    cornflakes
  • 100 g
    honning
  • 80 g
    vann
  • 100 g
  • ⅛ ts
    maldonsalt

Til servering

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 170 °C.

  2. 2

    Hakk nøttene i mindre biter.

  3. 3

    Rist 4-korn havre, hasselnøtter, mandler, gresskarkjerner og cornflakes i pannen.

  4. 4

    Tilsett vann og honning, og bland sammen.

  5. 5

    Spre blandingen utover en langpanne og riv over brunosten. Stek i 15-20 min.

  6. 6

    Avkjøl før du knuser müslien i mindre biter.

  7. 7

    Ha yoghurt i en bolle og dryss müsli over. Topp med bær.

    Hjemmelaget brunostmusli med yoghurt

Del denne oppskriften: