Oppskrift på frokostgrøt
6

Oppskrift på frokostgrøt

(22)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Havregrøt til frokost er en sunn og god start på dagen. Du får et balansert inntak av fiber og næringsstoffer, og du holder deg mett lenge.

Antall porsjoner

Ingredienser

1 dlhavregryn
1 ½ dlvann
1 dlSunniva® Original Eplejuice
⅕ tssalt
1 ssrosiner
½ stkepler i båter
1 ssmandelflak eller nøtter
2 ssTINE Yoghurt Vanilje ev. Kesam Vanilje

Slik gjør du det

    1. Rist havregryn lett i tørr panne til de får litt farge. Hell på vann og juice, og la grøten småkoke i 4 minutter. Rør om av og til. Smak til grøten med salt.
    2. Dryss over litt rosiner, eplebåter, mandelflak eller nøtter etter ønske. Server grøten med vaniljeyoghurt eller Kesam Vanilje.

Tips:

Varier gjerne med forskjellig type tørket frukt, bær og nøtter.

Kommentarer