
Oppskrift på frokostgrøt
- Enkel
- 5 min
Havregrøt til frokost er en sunn og god start på dagen. Du får et balansert inntak av fiber og næringsstoffer, og du holder deg mett lenge.

Ingredienser
1 dl | havregryn |
1 ½ dl | vann |
1 dl | Sunniva® Original Eplejuice |
⅕ ts | salt |
1 ss | rosiner |
½ stk | eple i båter |
1 ss | mandelflak eller nøtter |
2 ss | TINE Yoghurt Vanilje ev. Kesam Vanilje |


Slik gjør du det
-
-
Rist havregryn lett i tørr panne til de får litt farge. Hell på vann og juice, og la grøten småkoke i 4 minutter. Rør om av og til. Smak til grøten med salt.
-
Dryss over litt rosiner, eplebåter, mandelflak eller nøtter etter ønske. Server grøten med vaniljeyoghurt eller Kesam Vanilje.
-

Tips!
Varier gjerne med forskjellig type tørket frukt, bær og nøtter.
Produkter i oppskriften



La deg inspirere



Populært akkurat nå



Kommentarer
Maja
(0)
Alexander Nilsen, Matfaglig ansvarlig
(0)
Sunniva
(0)
Ane-Kamilla Eriksen, Matfaglig webredaktør
(0)
Nina M
(3)
Nina Bull,
(0)