Oppskrift på frokostgrøt
Havregrøt til frokost er en sunn og god start på dagen. Du får et balansert inntak av fiber og næringsstoffer, og du holder deg mett lenge.
Enkel•5 min•1 personer
Ingredienser
- 1 dl havregryn
- 1.5 dl vann
- 1 dl Sunniva® Original Eplejuice
- 0.2 ts salt
- 1 ss rosiner
- 0.5 stykk eple, i båter
- 1 ss mandelflak, eller nøtter
- 2 ss TINE Yoghurt Vanilje, ev. Kesam Vanilje
Slik gjør du
1
Rist havregryn lett i tørr panne til de får litt farge. Hell på vann og juice, og la grøten småkoke i 4 minutter. Rør om av og til. Smak til grøten med salt.
2
Dryss over litt rosiner, eplebåter, mandelflak eller nøtter etter ønske. Server grøten med vaniljeyoghurt eller Kesam Vanilje.
TipsVarier gjerne med forskjellig type tørket frukt, bær og nøtter.