Havregrøt med kli
Spis havregrynsgrøt til frokost eller middag, så holder du deg mett lenge.
Enkel•15 min•4 personer
Ingredienser
Havregrøt
- 4 dl havregryn
- 0.5 dl kruskakli
- 5 dl TINE® Lettmelk 1,0 % fett
- 2.5 dl vann
- 0.5 ts salt
På grøten
- 1 dl TINE® Yoghurt Naturell
- 2 ss sukker
- 4 ss nøtter
- 2 ss tørket frukt
Slik gjør du
1
Bland havregryn, kruskakli, melk og vann og kok opp under omrøring. La det koke i ca. 3 minutter eller litt lenger dersom du bruker de store havregrynene. Smak havregrøten til med salt.
På grøten
1
Server grøten gjerne med en klatt yoghurt, et lett sukkerstrø eller eventuelt syltetøy, nøtter, frukt eller bær.
TipsMost banan eller et raspet eple smaker godt i havregrøt.