Tortilla med Ridderost
Prøv denne som et alternativ til fredagstacoen, eller en hvilken som helst annen dag du har lyst på noe godt.
Enkel•30 min•4 personer
Ingredienser
- 250 g spinat, fersk
- 1 ss olje, til steking
- 150 g sjampinjong
- 1 stykk paprika
- 2 stykk kyllingfilet
- 3 ss TINE® Lett Crème Fraîche 17 %
- 1 ts spisskummen, eller paprikakrydder
- 4 stykk tortillalefse
- 200 g Ridder®
Slik gjør du
1
2
Stek spinat på sterk varme i litt olje i 1-2 minutter. Legg til side.
3
Kutt sjampinjong i biter og stek i varm panne. Ha i paprika på slutten av steketiden. Legg tilside.
4
Kutt kyllingfilet i strimler og gjennomstek på middels varme. Bland crème fraîche og krydder sammen med kyllingen i den varme pannen.
5
Legg spinat, sjampinjong, paprika og kylling lagvis på den ene halvdelen av tortillaene. Legg på ost og brett over den andre tortilladelen. Stek tortillaene i ovnen til osten har smeltet.
TipsStek eventuelt tortillaene på begge sider i en tørr panne til osten har smeltet.