Tortilla med Ridderost
Enkel•30 min min
Prøv denne som et alternativ til fredagstacoen, eller en hvilken som helst annen dag du har lyst på noe godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
250 gspinat fersk
-
1 ssolje til steking
-
150 gsjampinjong
-
1 stkpaprika
-
2 stkkyllingfileter
-
3 ss
-
1 tsspisskummen eller paprikakrydder
-
4 stktortillalefser
-
200 g
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 200 °C.
-
2
Stek spinat på sterk varme i litt olje i 1-2 minutter. Legg til side.
-
3
Kutt sjampinjong i biter og stek i varm panne. Ha i paprika på slutten av steketiden. Legg tilside.
-
4
Kutt kyllingfilet i strimler og gjennomstek på middels varme. Bland crème fraîche og krydder sammen med kyllingen i den varme pannen.
-
5
Legg spinat, sjampinjong, paprika og kylling lagvis på den ene halvdelen av tortillaene. Legg på ost og brett over den andre tortilladelen. Stek tortillaene i ovnen til osten har smeltet.
Tips
Stek eventuelt tortillaene på begge sider i en tørr panne til osten har smeltet.