Ulike slag sild med grovt brød

Sildesalat med rømme og lime

0
  • Enkel
  • 20 min
Spennende sildesalat med hvitløk og lime. En utradisjonell og nydelig vri på tradisjonell julesild.

Ingredienser

5 stk hvitløksfedd
½ ss TINE Meierismør
½ ss olje
4 ss majones
4 ss TINE Lettrømme 18 %
½ stk rødløk
1 ss hakket persille
2 stk kryddersildfileter
1 stk lime

Slik gjør du det

    1. Stek hvitløksfedd gylne på middels varme i smør og olje. Sett dette så til avkjøling.
    2. Bland majones og rømme i en bolle. Finhakk avkjølt hvitløk, rødløk og persille og ha i bollen. Klipp sildefilet i biter og bland godt i bollen.
    3. Ha i limeskall, bare det grønne, og smak til med limesaft. Bland godt.
Tips!

Denne sildesalaten kan serveres på koldtbord, eller som en forrett sammen med nybakt brød. 

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat