Ulike slag sild med grovt brød

Sildesalat med rømme og lime

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Spennende sildesalat med hvitløk og lime. En utradisjonell og nydelig vri på tradisjonell julesild.

Ingredienser

Antall porsjoner

5 stk hvitløksfedd
½ ss TINE Meierismør
½ ss olje
4 ss majones
4 ss TINE Lettrømme 18 %
½ stk rødløk
1 ss hakket persille
2 stk kryddersildfileter
1 stk lime

Slik gjør du det

    1. Stek hvitløksfedd gylne på middels varme i smør og olje. Sett dette så til avkjøling.
    2. Bland majones og rømme i en bolle. Finhakk avkjølt hvitløk, rødløk og persille og ha i bollen. Klipp sildefilet i biter og bland godt i bollen.
    3. Ha i limeskall, bare det grønne, og smak til med limesaft. Bland godt.
Tips!

Denne sildesalaten kan serveres på koldtbord, eller som en forrett sammen med nybakt brød. 

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat