Håndkle og blad
Ulike slag sild med grovt brød
(1616)

Sildesalat med rømme og lime

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Spennende sildesalat med hvitløk og lime. En utradisjonell og nydelig vri på tradisjonell julesild.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

5 stkhvitløksfedd
½ ssTINE Meierismør
½ ssolje
4 ssmajones
4 ssTINE Lettrømme 18 %
½ stkrødløk
1 sshakket persille
2 stkkryddersildfileter
1 stklime
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Stek hvitløksfedd gylne på middels varme i smør og olje. Sett dette så til avkjøling.
    2. Bland majones og rømme i en bolle. Finhakk avkjølt hvitløk, rødløk og persille og ha i bollen. Klipp sildefilet i biter og bland godt i bollen.
    3. Ha i limeskall, bare det grønne, og smak til med limesaft. Bland godt.
Blått hjerte
Tips!

Denne sildesalaten kan serveres på koldtbord, eller som en forrett sammen med nybakt brød. 

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat