Pannebrød med ricotta og marinerte grønnsaker

Pannebrød med ricotta og marinerte grønnsaker

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Disse flate brødene går kjapt å lage og stekes i panne. De toppes med ricotta, løk, fennikel, urter og rucola og kan serveres med en gang. Du kan også bruke ferdige pitabrød, lefser eller stekte pizzabunner.

Antall porsjoner

Ingredienser

3 ½ dl hvetemel
½ ts salt
½ ts bakepulver
3 dl TINE Yoghurt Naturell

Topping

1 stk rødløk
1 stk fennikel
½ stk sitron
½ ts salt
¼ ts sukker
400 g ricotta
4 ss hakkede friske urter f.eks. oregano, basilikum, kjørvel og engsyre
75 g ruccola
¼ ts salt og pepper

Slik gjør du det

    1. Finsnitt rødløk og fennikel, gjerne med en mandolin. Vend med sitronsaft, salt og sukker og la stå å marinere i 10 minutter.
    2. Bland sammen hvetemel, salt, bakepulver og yoghurt til en jevn deig. Deigen kan være litt klissete.
    3. Del deigen i 4 emner og kjevle ut til runde, flate lefser på et godt melet bord. Stek gylne på begge sider i en tørr, varm jernpanne eller på en takke. Avkjøl på rist.
    4. Smør pannebrødene med ricotta, topp med marinert rødløk og fennikel. Dryss over urter, rucola, salt og pepper.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat