
Pannebrød med ricotta og marinerte grønnsaker
Disse flate brødene går kjapt å lage og stekes i panne. De toppes med ricotta, løk, fennikel, urter og rucola og kan serveres med en gang. Du kan også bruke ferdige pitabrød, lefser eller stekte pizzabunner.

Ingredienser
Antall porsjoner
Topping
Fremgangsmåte
- 1
Finsnitt rødløk og fennikel, gjerne med en mandolin. Vend med sitronsaft, salt og sukker og la stå å marinere i 10 minutter.
- 2
Bland sammen hvetemel, salt, bakepulver og yoghurt til en jevn deig. Deigen kan være litt klissete.
- 3
Del deigen i 4 emner og kjevle ut til runde, flate lefser på et godt melet bord. Stek gylne på begge sider i en tørr, varm jernpanne eller på en takke. Avkjøl på rist.
- 4
Smør pannebrødene med ricotta, topp med marinert rødløk og fennikel. Dryss over urter, rucola, salt og pepper.