Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Pannebrød med ricotta og marinerte grønnsaker

Enkel
20min

Disse flate brødene går kjapt å lage og stekes i panne. De toppes med ricotta, løk, fennikel, urter og rucola og kan serveres med en gang. Du kan også bruke ferdige pitabrød, lefser eller stekte pizzabunner.

4.0
(3)
Next ImagePannebrød med ricotta og marinerte grønnsaker

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

3.5 dl
hvetemel
0.5 ts
salt
0.5 ts
bakepulver

Topping

1 stk
rødløk
1 stk
fennikel
0.5 stk
sitron
0.5 ts
salt
0.25 ts
sukker
400 g
ricotta
4 ss
hakkede friske urter f.eks. oregano, basilikum, kjørvel og engsyre
75 g
ruccola
0.25 ts
salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Finsnitt rødløk og fennikel, gjerne med en mandolin. Vend med sitronsaft, salt og sukker og la stå å marinere i 10 minutter.

  2. Bland sammen hvetemel, salt, bakepulver og yoghurt til en jevn deig. Deigen kan være litt klissete.

  3. Del deigen i 4 emner og kjevle ut til runde, flate lefser på et godt melet bord. Stek gylne på begge sider i en tørr, varm jernpanne eller på en takke. Avkjøl på rist.

  4. Smør pannebrødene med ricotta, topp med marinert rødløk og fennikel. Dryss over urter, rucola, salt og pepper.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter