Håndkle og blad
Pannebrød med ricotta og marinerte grønnsaker
(00)

Pannebrød med ricotta og marinerte grønnsaker

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Disse flate brødene går kjapt å lage og stekes i panne. De toppes med ricotta, løk, fennikel, urter og rucola og kan serveres med en gang. Du kan også bruke ferdige pitabrød, lefser eller stekte pizzabunner.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

3 ½ dlhvetemel
½ tssalt
½ tsbakepulver
3 dlTINE Yoghurt Naturell

Topping

1 stkrødløk
1 stkfennikel
½ stksitron
½ tssalt
¼ tssukker
400 gricotta
4 sshakkede friske urter f.eks. oregano, basilikum, kjørvel og engsyre
75 gruccola
¼ tssalt og pepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Finsnitt rødløk og fennikel, gjerne med en mandolin. Vend med sitronsaft, salt og sukker og la stå å marinere i 10 minutter.
    2. Bland sammen hvetemel, salt, bakepulver og yoghurt til en jevn deig. Deigen kan være litt klissete.
    3. Del deigen i 4 emner og kjevle ut til runde, flate lefser på et godt melet bord. Stek gylne på begge sider i en tørr, varm jernpanne eller på en takke. Avkjøl på rist.
    4. Smør pannebrødene med ricotta, topp med marinert rødløk og fennikel. Dryss over urter, rucola, salt og pepper.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat