Ostefat med frukt, bær og nøtter
Enkel•20 min min
Et enkelt og fristende ostefat med gode, norske oster fra TINEs lokale ysterier. Å servere ost er ofte enklere enn man tror! Med god kjeks, nøtter og annet tilbehør blir det garantert en suksess.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 pakke
-
12 stktørkede aprikoser
-
1 kvistfrisk timian
-
50 mlflytende honning
-
1 pakke
-
1 pakke
-
1 stkpære
-
1 stkfiken
-
80 gpistasjenøtter
-
20 gtørkede tranebær
-
50 gbringebær
-
75 gsalte mandler uten skall
-
20 stkkjeks
-
1 kvistfrisk rosmarin
Slik gjør du det
-
1
Skjær brie i små stykker. Kutt halvparten av de tørkede aprikosene i små biter og bland med frisk timian. Legg på toppen av brien sammen med litt flytende honning.
-
2
Kutt pære i båter og fiken i biter.
-
3
Skjær blåmuggost i skiver. Skjær ridderost i staver.
-
4
Bland pistasjenøtter og tranebær.
Tips
Nøtter passer godt til ost, velg de nøttene du liker best.
-
5
Dander oster, kjeks, pære, fiken, mandler, nøtter og bringebær på en fjøl. Pynt med frisk rosmarin og server med flytende honning.