Kyllingvinger med blåmugg-dipp

Kyllingvinger med enkel blåmuggdipp

0
  • Enkel
  • 20 min
Gjør som amerikanerne, og prøv dipp med blåmuggost kyllingvinger.

Ingredienser

Utstyr

Ildfast form eller langpanne
1 ⅕ kg kyllingvinger
¼ ts salt og pepper eller annet krydder
3 stk gulrøtter
3 stilker stangselleri

BLÅMUGGOSTDIPP

150 g Selbu Blå , i biter
200 g TINE Lett Crème Fraîche 18 %
½ stk hvitløksfedd , finhakket og most
½ ts sitronsaft
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 ºC. Finn frem en ildfast form eller langpanne.
    2. Legg kyllingvingene i formen. Krydre med salt og pepper. Pensle gjerne kyllingvingene med litt olje. Stek i ca. 30 minutter.
    3. Vask og skrell gulrot. Vask stangselleri. Skjær i staver.
    4. Bland blåmuggost, Crème Fraîche, hvitløk, sitronsaft og pepper til en fyldig dipp.
    5. Legg grønnsaker, kyllingvinger og dipp på et fat og server.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat