Oppskrift på Kyllingvinger med blåmugg-dipp
0

Kyllingvinger med enkel blåmuggdipp

(112)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gjør som amerikanerne, og prøv smørbar blåmuggost som dipp til kyllingvinger.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form eller langpanne

Ingredienser

1 ⅕ kgkyllingvinger
¼ tssalt og pepper eller annet krydder
3 stkgulrøtter
3 stkstangselleri
150 gTINE Smørbar Blåmugg

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 ºC. Finn frem en ildfast form eller langpanne.
    2. Legg kyllingvingene i formen. Krydre med salt og pepper. Pensle gjerne kyllingvingene med litt olje. Stek i ca. 30 minutter.
    3. Vask og skrell gulrot. Vask stangselleri. Skjær i staver.
    4. Legg grønnsaker, kyllingvinger og den smørbare blåmuggosten på et fat og server.

Kommentarer