Kyllingvinger med blåmugg-dipp

Kyllingvinger med enkel blåmuggdipp

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Gjør som amerikanerne, og prøv dipp med blåmuggost kyllingvinger.

Antall porsjoner

Ingredienser

Utstyr

Ildfast form eller langpanne
1 ⅕ kg kyllingvinger
¼ ts salt og pepper eller annet krydder
3 stk gulrøtter
3 stilker stangselleri

BLÅMUGGOSTDIPP

150 g Selbu Blå , i biter
200 g TINE Lett Crème Fraîche 18 %
½ stk hvitløksfedd , finhakket og most
½ ts sitronsaft
¼ ts pepper

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 ºC. Finn frem en ildfast form eller langpanne.
    2. Legg kyllingvingene i formen. Krydre med salt og pepper. Pensle gjerne kyllingvingene med litt olje. Stek i ca. 30 minutter.
    3. Vask og skrell gulrot. Vask stangselleri. Skjær i staver.
    4. Bland blåmuggost, Crème Fraîche, hvitløk, sitronsaft og pepper til en fyldig dipp.
    5. Legg grønnsaker, kyllingvinger og dipp på et fat og server.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat