
Kyllingvinger med enkel blåmuggdipp
Enkel•20 min min
Gjør som amerikanerne, og prøv dipp med blåmuggost kyllingvinger.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
1 ⅕ kgkyllingvinger
-
¼ tssalt og pepper eller annet krydder
-
3 stkgulrøtter
-
3 stilkerstangselleri
BLÅMUGGOSTDIPP
-
150 gSelbu Blå® Original , i biter
-
200 g
-
½ stkhvitløksfedd , finhakket og most
-
½ tssitronsaft
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 ºC. Finn frem en ildfast form eller langpanne.
-
2
Legg kyllingvingene i formen. Krydre med salt og pepper. Pensle gjerne kyllingvingene med litt olje. Stek i ca. 30 minutter.
-
3
Vask og skrell gulrot. Vask stangselleri. Skjær i staver.
-
4
Bland blåmuggost, Crème Fraîche, hvitløk, sitronsaft og pepper til en fyldig dipp.
-
5
Legg grønnsaker, kyllingvinger og dipp på et fat og server.