Kyllingvinger med blåmugg-dipp

Kyllingvinger med enkel blåmuggdipp

0
114
Enkel20 min
Gjør som amerikanerne, og prøv dipp med blåmuggost kyllingvinger.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 1 ⅕ kg
    kyllingvinger
  • ¼ ts
    salt og pepper eller annet krydder
  • 3 stk
    gulrøtter
  • 3 stilker
    stangselleri

BLÅMUGGOSTDIPP

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett stekeovnen på 200 ºC. Finn frem en ildfast form eller langpanne.

  2. 2

    Legg kyllingvingene i formen. Krydre med salt og pepper. Pensle gjerne kyllingvingene med litt olje. Stek i ca. 30 minutter.

  3. 3

    Vask og skrell gulrot. Vask stangselleri. Skjær i staver.

  4. 4

    Bland blåmuggost, Crème Fraîche, hvitløk, sitronsaft og pepper til en fyldig dipp.

  5. 5

    Legg grønnsaker, kyllingvinger og dipp på et fat og server.

Del denne oppskriften: