Håndkle og blad
Kyllingvinger med blåmugg-dipp
(112112)

Kyllingvinger med enkel blåmuggdipp

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Gjør som amerikanerne, og prøv dipp med blåmuggost kyllingvinger.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

Utstyr

Ildfast form eller langpanne
1 ⅕ kgkyllingvinger
¼ tssalt og pepper eller annet krydder
3 stkgulrøtter
3 stilkerstangselleri

BLÅMUGGOSTDIPP

150 gSelbu Blå, i biter
200 gTINE Lett Crème Fraîche 18 %
½ stkhvitløksfedd, finhakket og most
½ tssitronsaft
¼ tspepper
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett stekeovnen på 200 ºC. Finn frem en ildfast form eller langpanne.
    2. Legg kyllingvingene i formen. Krydre med salt og pepper. Pensle gjerne kyllingvingene med litt olje. Stek i ca. 30 minutter.
    3. Vask og skrell gulrot. Vask stangselleri. Skjær i staver.
    4. Bland blåmuggost, Crème Fraîche, hvitløk, sitronsaft og pepper til en fyldig dipp.
    5. Legg grønnsaker, kyllingvinger og dipp på et fat og server.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat