Kjøttboller med myntesaus og hvitløksaus
Middels
25min
Kjøttboller er et alltid like populært innslag på koldtbordet. Her er oppskrift på noen kjøttboller med eksotiske smaker som koriander, gurkemeie og tørket aprikos. Med myntesaus og hvitløksaus smaker de helt fantastisk og bør prøves!
4.1
(30)

Ingredienser
1 stk
løk
10 stk
tørkede aprikos
500 g
kjøttdeig
2 ts
salt
½ ts
nykvernet pepper
1 ss
sitronsaft
2 ss
hakket frisk koriander eller 2 ts malt tørket krydder
1 ts
gurkemeie
1 ts
sukker
Til steking:
2 ss
Hvitløksaus:
3 stk
hvitløksfedd
1 ss
olivenolje
1 ss
sitronsaft
1 ts
honning
Slik gjør du
Myntesaus
Trykk for å vurdere oppskriften
Tips
Oppskriften fungerer også bra uten tørket aprikos.





