
Grillet avokado fylt med frisk salsa rømme
Grillet avokado fylt med frisk salsa og rømme med chili og koriander er perfekt som forrett til grillmiddagen eller som en digg sommerlunsj.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
FRISK SALSA
TIL SERVERING
Fremgangsmåte
- 1
Del tomat i to, skrap ut den myke kjernen med en skje og del fruktkjøttet i små terninger. Finsnitt vårløk og finhakk chili, rødløk og koriander. Bland alt sammen og vend med ferskpresset limesaft.
Tips
Chili kan variere i styrke, så sjekk styrken ved å smake på en liten bit. Bruk lite eller mye, etter hvor sterk mat du liker.
- 2
Del avokado i to og fjern steinen. Pensle snittflaten med olje og krydre med salt og pepper. Grill raskt med snittflaten ned på varm grill, 30 sekunder – 1 minutt.
- 3
Snu avokadohalvdelene og la ligge et par minutter på indirekte varme. Server grillet avokado med et par skjeer salsa i hulrommet etter steinen og topp med rømme.
Tips
Du kan fylle grillet avokado med reker, krabbekjøtt eller skinke også om du vil. Husk masse god rømme!
Flere fristende oppskrifter


