placeholder image
0

Grillet avokado fylt med frisk salsa og TINE GRILL Rømme

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Grillet avokado fylt med frisk salsa og rømme med chili og koriander er perfekt som forrett til grillmiddagen eller som en digg sommerlunsj.

Ingredienskalkulator

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkavokado
2 ssolivenolje
½ tssalt
½ tspepper

FRISK SALSA

4 stktomater
2 stkvårløk
1 stkrød chili
½ stkrødløk
1 pottefrisk koriander
1 stklime

TIL SERVERING

1 begerTINE GRILL Rømme

Slik gjør du det

    1. Del tomat i to, skrap ut den myke kjernen med en skje og del fruktkjøttet i små terninger. Finsnitt vårløk og finhakk chili, rødløk og koriander. Bland alt sammen og vend med ferskpresset limesaft.

      Tips:

      Chili kan variere i styrke, så sjekk styrken ved å smake på en liten bit. Bruk lite eller mye, etter hvor sterk mat du liker.

    2. Del avokado i to og fjern steinen. Pensle snittflaten med olje og krydre med salt og pepper. Grill raskt med snittflaten ned på varm grill, 30 sekunder – 1 minutt.
    3. Snu avokadohalvdelene og la ligge et par minutter på indirekte varme. Server grillet avokado med et par skjeer salsa i hulrommet etter steinen og topp med grillrømme.

Tips:

Du kan fylle grillet avokado med reker, krabbekjøtt eller skinke også om du vil.  Husk masse god grillrømme!

Kommentarer