placeholder image
0

Grillet burger med TINE GRILL Tzatziki

(1)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

En saftig burger rett fra grillen toppet med tzatziki er godt i sommervarmen. Lag burgeren selv av lamme- eller svinekjøtt for variasjon.

Ingredienser

1 stkhvitløksfedd
½ stkrødløk
400 gkjøttdeig av lam eller svin
1 tssalt
½ tspepper

TIL SERVERING

2 stktomater
½ stkagurker
4 stkhamburgerbrød
4 stksalatblader
1 begerTINE GRILL Tzatziki
16 stksorte oliven

Slik gjør du det

    1. Mos hvitløk, finhakk rødløk og kna det med kjøttdeig, salt og pepper til en jevn farse. Form til burgere og grill på varm grill på begge sider til så vidt gjennomstekt, ca. 10 minutter.
    2. Del tomat og agurk i skiver og server burger i brød med salat, tomat og agurk. Topp med tzatziki og server med oliven til.

      Tips:

      Bak gjerne hamburgerebrødene selv også. Da smaker måltidet ekstra godt. Se her er oppskrift på digge hamburgerbrød med Cottage Cheese.

Tips:

Har du dårlig tid kan du kjøpe ferdige burgere fra butikken. Uansett smaker det godt med tzatziki til som en avveksling fra hamburgerdressing eller ketchup.

Kommentarer