Grillet burger med tzatziki

Grillet burger med tzatziki

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 35 min
En saftig burger rett fra grillen toppet med tzatziki er godt i sommervarmen. Lag burgeren selv av lamme- eller svinekjøtt for variasjon.

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk hvitløksfedd
½ stk rødløk
400 g kjøttdeig av lam eller svin
1 ts salt
½ ts pepper

TIL SERVERING

2 stk tomater
½ stk agurk
4 stk hamburgerbrød
4 stk salatblader
1 beger tzatziki
16 stk sorte oliven

Slik gjør du det

    1. Mos hvitløk, finhakk rødløk og kna det med kjøttdeig, salt og pepper til en jevn farse. Form til burgere og grill på varm grill på begge sider til så vidt gjennomstekt, ca. 10 minutter.
    2. Del tomat og agurk i skiver og server burger i brød med salat, tomat og agurk. Topp med tzatziki og server med oliven til.
      Tips!

      Bak gjerne hamburgerebrødene selv også. Da smaker måltidet ekstra godt. Se her er oppskrift på digge hamburgerbrød med Cottage Cheese.

Tips!

Har du dårlig tid kan du kjøpe ferdige burgere fra butikken. Uansett smaker det godt med tzatziki til som en avveksling fra hamburgerdressing eller ketchup.

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat