Håndkle og blad
Crostini med gorgonzola, valnøtter og balsamicobakt småløk
(44)

Crostini med ost og balsamicobakt småløk

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

  • Steketid

Disse munnfullene egner seg godt sammen med aperitiff i et selskap, en ekstra god kveld i sofakroken eller til å ta med til tapasbordet.

Håndkle

Ingredienser

Antall stykker

8 skiverbaguetter
150 ggorgonzola eller Norzola
50 gvalnøtter

Balsamicobakt småløk

6 stksmå rødløk
½ dlbalsamicoeddik
2 tssukker
1 ssTINE Meierismør
1 buntfrisk timian
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Skjær topp og bunn av løken og fjern det ytterste skallet. Sett dem i en liten ildfast form og hell over balsamico, strø over sukker og legg i små klatter med smør og finhakket timian.
    2. Stekes i ovnen i 25-30 minutter eller til myke og karamelliserte. Øs gjerne litt av balsamicoen over løken underveis.
    3. Rist valnøttene et par minutter i en tørr stekepanne.
    4. Rist gjerne brødet litt og fordel biter med ost, valnøtter og balsamicobakt småløk på skivene. Pynt med litt frisk timian.
kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat