Crostini med gorgonzola, valnøtter og balsamicobakt småløk

Crostini med ost og balsamicobakt småløk

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
  • 30 min
Disse munnfullene egner seg godt sammen med aperitiff i et selskap, en ekstra god kveld i sofakroken eller til å ta med til tapasbordet.

Antall stykker

Ingredienser

8 skiver baguetter
150 g gorgonzola eller Norzola
50 g valnøtter

Balsamicobakt småløk

6 stk små rødløk
½ dl balsamicoeddik
2 ts sukker
1 ss TINE Meierismør
1 bunt frisk timian

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Skjær topp og bunn av løken og fjern det ytterste skallet. Sett dem i en liten ildfast form og hell over balsamico, strø over sukker og legg i små klatter med smør og finhakket timian.
    2. Stekes i ovnen i 25-30 minutter eller til myke og karamelliserte. Øs gjerne litt av balsamicoen over løken underveis.
    3. Rist valnøttene et par minutter i en tørr stekepanne.
    4. Rist gjerne brødet litt og fordel biter med ost, valnøtter og balsamicobakt småløk på skivene. Pynt med litt frisk timian.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat