Crostini med gorgonzola, valnøtter og balsamicobakt småløk

Crostini med ost og balsamicobakt småløk

0
  • Enkel
  • 40 min
  • 30 min
Disse munnfullene egner seg godt sammen med aperitiff i et selskap, en ekstra god kveld i sofakroken eller til å ta med til tapasbordet.

Ingredienser

8 skiver baguetter
150 g gorgonzola eller Norzola
50 g valnøtter

Balsamicobakt småløk

6 stk små rødløk
½ dl balsamicoeddik
2 ts sukker
1 ss TINE Meierismør
1 bunt frisk timian

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 200 °C. Skjær topp og bunn av løken og fjern det ytterste skallet. Sett dem i en liten ildfast form og hell over balsamico, strø over sukker og legg i små klatter med smør og finhakket timian.
    2. Stekes i ovnen i 25-30 minutter eller til myke og karamelliserte. Øs gjerne litt av balsamicoen over løken underveis.
    3. Rist valnøttene et par minutter i en tørr stekepanne.
    4. Rist gjerne brødet litt og fordel biter med ost, valnøtter og balsamicobakt småløk på skivene. Pynt med litt frisk timian.

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat