Butterdeigspizza med fetaost

Butterdeigsterte med fetaost

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 40 min
Smakfull butterdeigsterte med aspargestopper, cherrytomater og salatost som kan nytes som en egen rett eller som tilbehør.

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk plater butterdeiger
½ ss hvetemel til kjevlen
1 stk sammenpisket egg
1 pakke aspargestopp
8 stk cherrytomater delt i to
200 g fetaost (oljen siles fra)

Slik gjør du det

    1. Ta ut butterdeigsplatene fra fryseren og la dem tine på kjøkkenbenken i ca. 10 min.
    2. Sett stekeovnen på 225 °C.
    3. Del butterdeigsplatene i to og kjevle de litt ut med mel på begge sider.
    4. Pensle kantene med sammenpisket egg.
    5. Fordel aspargestopper, cherrytomat og fetaost i midten.
    6. Stek tertene i ovnen i ca. 20 min, fram til de er lys brune.
      Tips!

      Pynt tertene med ruccolablader før servering.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat