Butterdeigsterte med fetaost
Enkel•40 min min
Smakfull butterdeigsterte med aspargestopper, cherrytomater og salatost som kan nytes som en egen rett eller som tilbehør.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
2 stkplater butterdeiger
-
½ sshvetemel til kjevlen
-
1 stksammenpisket egg
-
1 pakkeaspargestopp
-
8 stkcherrytomater delt i to
-
200 gfetaost (oljen siles fra)
Slik gjør du det
-
1
Ta ut butterdeigsplatene fra fryseren og la dem tine på kjøkkenbenken i ca. 10 min.
-
2
Sett stekeovnen på 225 °C.
-
3
Del butterdeigsplatene i to og kjevle de litt ut med mel på begge sider.
-
4
Pensle kantene med sammenpisket egg.
-
5
Fordel aspargestopper, cherrytomat og fetaost i midten.
-
6
Stek tertene i ovnen i ca. 20 min, fram til de er lys brune.
Tips
Pynt tertene med ruccolablader før servering.