Butterdeigspizza med fetaost

Butterdeigsterte med fetaost

2
  • Enkel
  • 40 min
Smakfull butterdeigsterte med aspargestopper, cherrytomater og salatost som kan nytes som en egen rett eller som tilbehør.

Ingredienser

2 stk plater butterdeiger
½ ss hvetemel til kjevlen
1 stk sammenpisket egg
1 pakke aspargestopp
8 stk cherrytomater delt i to
200 g fetaost (oljen siles fra)

Slik gjør du det

    1. Ta ut butterdeigsplatene fra fryseren og la dem tine på kjøkkenbenken i ca. 10 min.
    2. Sett stekeovnen på 225 °C.
    3. Del butterdeigsplatene i to og kjevle de litt ut med mel på begge sider.
    4. Pensle kantene med sammenpisket egg.
    5. Fordel aspargestopper, cherrytomat og fetaost i midten.
    6. Stek tertene i ovnen i ca. 20 min, fram til de er lys brune.
      Tips

      Pynt tertene med ruccolablader før servering.

Kommentarer

  • Amund

    7 måneder siden
    Kan denne serveres kald?

     (0)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      7 måneder siden
      Hei Amund,

      Du kan fint servere disse kalde, men smaker best når de er lune :)

       (0)


Det er mye kjærlighet i god mat