Butterdeigspizza med fetaost

Butterdeigsterte med fetaost

2
7
Enkel40 min
Smakfull butterdeigsterte med aspargestopper, cherrytomater og salatost som kan nytes som en egen rett eller som tilbehør.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 2 stk
    plater butterdeiger
  • ½ ss
    hvetemel til kjevlen
  • 1 stk
    sammenpisket egg
  • 1 pakke
    aspargestopp
  • 8 stk
    cherrytomater delt i to
  • 200 g
    fetaost (oljen siles fra)

Slik gjør du det

  1. 1

    Ta ut butterdeigsplatene fra fryseren og la dem tine på kjøkkenbenken i ca. 10 min.

  2. 2

    Sett stekeovnen på 225 °C.

  3. 3

    Del butterdeigsplatene i to og kjevle de litt ut med mel på begge sider.

  4. 4

    Pensle kantene med sammenpisket egg.

  5. 5

    Fordel aspargestopper, cherrytomat og fetaost i midten.

  6. 6

    Stek tertene i ovnen i ca. 20 min, fram til de er lys brune.

    Tips

    Pynt tertene med ruccolablader før servering.

Del denne oppskriften: