Håndkle og blad
Butterdeigspizza med fetaost
(00)

Butterdeigsterte med fetaost

  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Smakfull butterdeigsterte med aspargestopper, cherrytomater og salatost som kan nytes som en egen rett eller som tilbehør.

Håndkle

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stkplater butterdeiger
½ sshvetemel til kjevlen
1 stksammenpisket egg
1 pakkeaspargestopp
8 stkcherrytomater delt i to
200 gfetaost (oljen siles fra)
BladBlad

Slik gjør du det

    1. Ta ut butterdeigsplatene fra fryseren og la dem tine på kjøkkenbenken i ca. 10 min.
    2. Sett stekeovnen på 225 °C.
    3. Del butterdeigsplatene i to og kjevle de litt ut med mel på begge sider.
    4. Pensle kantene med sammenpisket egg.
    5. Fordel aspargestopper, cherrytomat og fetaost i midten.
    6. Stek tertene i ovnen i ca. 20 min, fram til de er lys brune.
      Blått hjerte
      Tips!

      Pynt tertene med ruccolablader før servering.

kommentar

Kommentarer

HåndkleBlått hjerteKjærlighet i god mat