Mini-terter med fiken og chevre

Mini-terter med fiken og chevre

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 30 min
  • 15 min
En perfekt rett om du har lyst til å prøve ut noe nytt til koldtbordet eller tapasen. Vi lover spennende smaker!

Antall stykker

Ingredienser

1 stk ferdig paibunn
190 g Chevre Naturell Haukeli
3 stk egg
2 dl TINE Kremfløte
2 ts finhakket timian
½ dl revet parmesan
¼ ts pepper
¼ ts salt
4 stk fikener
3 ss flytende honning

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 180 °C. Stikk ut 8 rundinger av paideigen og kle 8 små paiformer med paideig. Prikk bunnen med en gaffel.
    2. Smuldre chevre og fordel i formene.
    3. Pisk sammen egg, fløte, timian, salt og pepper og hell litt i hver form.
    4. Del fiken i to, ev. i skiver om formene er veldig små, og legg en bit i hver form.
    5. Stek i 10-15 minutter eller til eggestanden har satt seg.
    6. Avkjøl og server med frisk timian og flytende honning.
Tips!

Du kan også lage dette som én stor pai og så dele den i skiver ved servering. Da blir steketiden ca. 25-30 minutter.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat