
Mini-terter med fiken og chevre
En perfekt rett om du har lyst til å prøve ut noe nytt til koldtbordet eller tapasen. Vi lover spennende smaker!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 180 °C. Stikk ut 8 rundinger av paideigen og kle 8 små paiformer med paideig. Prikk bunnen med en gaffel.
- 2
Smuldre chevre og fordel i formene.
- 3
Pisk sammen egg, fløte, timian, salt og pepper og hell litt i hver form.
- 4
Del fiken i to, ev. i skiver om formene er veldig små, og legg en bit i hver form.
- 5
Stek i 10-15 minutter eller til eggestanden har satt seg.
- 6
Avkjøl og server med frisk timian og flytende honning.
Tips
Du kan også lage dette som én stor pai og så dele den i skiver ved servering. Da blir steketiden ca. 25-30 minutter.