Terter med kylling og krempesto

Terter med kylling og krempesto

0
6
Enkel20 min
Med ferdig pizzadeig er disse tertene raske å lage. Pesto blandet med crème fraîche ligger i bunn med kylling, ost og grønnsaker som topping.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 4 ss
    grønn pesto
  • 4 ss
  • 1 ½ stk
    ferdig pizzabunn
  • 1 stk
    rødløk , tynne ringer
  • 16 stk
    cherrytomater , delt i to
  • 2 stk
    kyllingfileter , i biter
  • ½ ts
    salt
  • ¼ ts
    pepper
  • 2 ss
  • 300 g
    fetaost , eller annen salatost
  • 3 dl
    ruccola

Slik gjør du det

  1. 1

    Sett ovnen på 250 °C. Bland sammen pesto og crème fraîche. Del pizzadeig i firkanter, ca. 15x15 centimeter, brett opp kantene litt og smør på pestoblandingen.

  2. 2

    Fordel løkringer og halverte tomater utover pizzabunner, og stek i ovnen i 10 minutter.

  3. 3

    Krydre kyllingbiter med salt og pepper, og stek i smør på høy varme, i ca. 8 minutter.

    Tips

    Bruk gjerne ferdig grillet kylling fra butikken, eller kjøp salatkylling, om du ønsker en enda raskere rett.

  4. 4

    Fordel stekt kylling, fetaost og ruccola på de stekte tertene og server.

Tips

Du kan bytte ut pesto med hakkede friske urter eller revet ost, om du ønsker en annen vri.

Del denne oppskriften: