
Terter med kylling og krempesto
Med ferdig pizzadeig er disse tertene raske å lage. Pesto blandet med crème fraîche ligger i bunn med kylling, ost og grønnsaker som topping.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 250 °C. Bland sammen pesto og crème fraîche. Del pizzadeig i firkanter, ca. 15x15 centimeter, brett opp kantene litt og smør på pestoblandingen.
- 2
Fordel løkringer og halverte tomater utover pizzabunner, og stek i ovnen i 10 minutter.
- 3
Krydre kyllingbiter med salt og pepper, og stek i smør på høy varme, i ca. 8 minutter.
Tips
Bruk gjerne ferdig grillet kylling fra butikken, eller kjøp salatkylling, om du ønsker en enda raskere rett.
- 4
Fordel stekt kylling, salatost og ruccola på de stekte tertene og server.
Tips
Du kan bytte ut pesto med hakkede friske urter eller revet ost, om du ønsker en annen vri.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


