Terter med kylling og krempesto

Terter med kylling og krempesto

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 20 min
Med ferdig pizzadeig er disse tertene raske å lage. Pesto blandet med crème fraîche ligger i bunn med kylling, ost og grønnsaker som topping.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 ss grønn pesto
4 ss TINE Crème Fraîche Original
1 ½ stk Nå® Familiepizzabunn Italiensk
1 stk rødløk , tynne ringer
16 stk cherrytomater , delt i to
2 stk kyllingfileter , i biter
½ ts salt
¼ ts pepper
2 ss TINE Meierismør
300 g fetaost , eller annen salatost
3 dl ruccola

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 250 °C. Bland sammen pesto og crème fraîche. Del pizzadeig i firkanter, ca. 15x15 centimeter, brett opp kantene litt og smør på pestoblandingen.
    2. Fordel løkringer og halverte tomater utover pizzabunner, og stek i ovnen i 10 minutter.
    3. Krydre kyllingbiter med salt og pepper, og stek i smør på høy varme, i ca. 8 minutter.
      Tips!

      Bruk gjerne ferdig grillet kylling fra butikken, eller kjøp salatkylling, om du ønsker en enda raskere rett.

    4. Fordel stekt kylling, fetaost og ruccola på de stekte tertene og server.
Tips!

Du kan bytte ut pesto med hakkede friske urter eller revet ost, om du ønsker en annen vri.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat