Terter med kylling og krempesto

(5)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Med ferdig pizzadeig er disse tertene raske å lage. Pesto blandet med crème fraîche ligger i bunn med kylling, ost og grønnsaker som topping.

Antall porsjoner

Ingredienser

4 ssgrønn pesto
4 ssTINE Crème Fraîche Original
1 ½ stkNå® Familiepizzabunn Original
1 stkrødløk, tynne ringer
16 stkcherrytomater, delt i to
2 stkkyllingfileter, i biter
½ tssalt
¼ tspepper
2 ssTINE Meierismør
300 gfetaost, eller annen salatost
3 dlruccola
 Les kommentarer (0) Legg i handleliste

Slik gjør du det

    1. Sett ovnen på 250 °C. Bland sammen pesto og crème fraîche. Del pizzadeig i firkanter, ca. 15x15 centimeter, brett opp kantene litt og smør på pestoblandingen.
    2. Fordel løkringer og halverte tomater utover pizzabunner, og stek i ovnen i 10 minutter.
    3. Krydre kyllingbiter med salt og pepper, og stek i smør på høy varme, i ca. 8 minutter.

      Tips:

      Bruk gjerne ferdig grillet kylling fra butikken, eller kjøp salatkylling, om du ønsker en enda raskere rett.

    4. Fordel stekt kylling, fetaost og ruccola på de stekte tertene og server.

Tips:

Du kan bytte ut pesto med hakkede friske urter eller revet ost, om du ønsker en annen vri.

Kommentarer

  Legg til kommentar