Terter med kylling og krempesto
Enkel•20 min min
Med ferdig pizzadeig er disse tertene raske å lage. Pesto blandet med crème fraîche ligger i bunn med kylling, ost og grønnsaker som topping.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 ssgrønn pesto
-
4 ss
-
1 ½ stkferdig pizzabunn
-
1 stkrødløk , tynne ringer
-
16 stkcherrytomater , delt i to
-
2 stkkyllingfileter , i biter
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
-
2 ss
-
220 g
-
3 dlruccola
Slik gjør du det
-
1
Sett ovnen på 250 °C. Bland sammen pesto og crème fraîche. Del pizzadeig i firkanter, ca. 15x15 centimeter, brett opp kantene litt og smør på pestoblandingen.
-
2
Fordel løkringer og halverte tomater utover pizzabunner, og stek i ovnen i 10 minutter.
-
3
Krydre kyllingbiter med salt og pepper, og stek i smør på høy varme, i ca. 8 minutter.
Tips
Bruk gjerne ferdig grillet kylling fra butikken, eller kjøp salatkylling, om du ønsker en enda raskere rett.
-
4
Fordel stekt kylling, salatost og ruccola på de stekte tertene og server.