Dette er ostekake i ordets rette forstand. I smakskombinasjon med plommer og bjørnebær smaker brie fantastisk.
Enkel•15 min•2 personer
Ingredienser
1 stykk Dovre Norsk Brie
12 stykk hasselnøtter
3 stykk daddel
1 ss honning
2 stykk plomme
4 stykk bjørnebær
2 kvist oxalis, eller timian
Slik gjør du
1
La osten ligge på kjøkkenbenken en time før servering.
2
Grovhakk dadler og ha det i en bolle sammen med honning og hakkede hasselnøtter. Vend alt sammen.
3
Del osten i to og legg daddelfyllet i midten. Topp med småbiter av plommer, bjørnebær, litt ekstra nøtter og honning. Pynt med oxalis eller timian og server.
Tips
Server med din favorittkjeks og vips så har du en nydelig osterett.
Tips
Topp med frukt og nøtter du liker best. Her kan du for eksempel bruke jordbær, granateple, basilikum og pistasjnøtter. Denne retten kan også lages med Dovre Norsk Camembert.
Lagre
Skriv ut
Del
Brie-kake
Enkel
15min
Dette er ostekake i ordets rette forstand. I smakskombinasjon med plommer og bjørnebær smaker brie fantastisk.
Server med din favorittkjeks og vips så har du en nydelig osterett.
Tips
Topp med frukt og nøtter du liker best. Her kan du for eksempel bruke jordbær, granateple, basilikum og pistasjnøtter. Denne retten kan også lages med Dovre Norsk Camembert.