
Bakt brie med urtebrød
Bakt brie i urtebrød med pesto smaker nydelig. Med denne brie-solen vil du garantert imponere gjestene dine!

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 180 °C.
Tips
Denne retten kan også lages med Dovre Norsk Camembert. - 2
Legg ferdig pizzadeig på en stekeplate med bakepapir. Plasser brie i midten av pizzadeigen. Smør pesto utover hele deigen rundt osten.
- 3
Snitt et kryss med kniv i midten av pizzadeig nummer 2. Plasser den over pizzadeigen med pesto og brett ned overflødig deig rundt osten.
- 4
Kutt strimler rundt hele osten og tvinn de rundt et par ganger. Skrell hvitløk og kutt i skiver. Lag rutemønster i osten og plasser skivet hvitløk i snittene sammen med rosmarin.
- 5
Hell over god olivenolje og stek i ovnen i ca. 30 minutter til osten er myk og bakverket er gyllent.
- 6
Server varm brie med urtebrød på en stor fjøl eller fat og nyt både synet og smaken.