Blinis med kremost

Blinis med kremost

0
1
Enkel120 min
Blinis passer perfekt til tapas, forrett eller til 17. mai-frokosten.

Ingredienser

Antall stykker

Til steking

Topping med tyttebær

Topping med jordbær

Topping med gressløk

Topping med pærer

Slik gjør du det

  1. 1

    Rør ut gjær i romtemperert melk. Visp inn mel til en glatt røre.

  2. 2

    Smelt smør, avkjøl litt og rør inn i røren. Stivpisk eggehvite og vend forsiktig med røren til en glatt pannekakerøre.

  3. 3

    Stek små blinis i en varm panne med litt smør. De skal ha form som små lapper på ca. 5 centimeter. Stek gylne på begge sider og avkjøl på rist.

    Tips

    Husk å ha nok smør i pannen så det er lett å snu lappene.

  4. 4

    Blinis kan du toppe med det du selv liker. Snøfrisk®, tyttebær og hakkede hasselnøtter er knallgodt og klassikeren Snøfrisk®, gressløk og pepper vil alle like. Kombinasjonen av Snøfrisk®, pærer, valnøtter og honning er en sikker vinner på tapasbordet.

    Tips

    Prøv kombinasjonen Snøfrisk®, jordbær, basilikum og Balsamico glace for en god balanse mellom god smak fra geitost og sødme fra jordbær.

Del denne oppskriften: