
Blinis med kremost
Blinis passer perfekt til tapas, forrett eller til 17. mai-frokosten.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Til steking
Topping med jordbær
Topping med gressløk
Topping med pærer
Fremgangsmåte
- 1
Rør ut gjær i romtemperert melk. Visp inn mel til en glatt røre.
- 2
Smelt smør, avkjøl litt og rør inn i røren. Stivpisk eggehvite og vend forsiktig med røren til en glatt pannekakerøre.
- 3
Stek små blinis i en varm panne med litt smør. De skal ha form som små lapper på ca. 5 centimeter. Stek gylne på begge sider og avkjøl på rist.
Tips
Husk å ha nok smør i pannen så det er lett å snu lappene. - 4
Blinis kan du toppe med det du selv liker. Snøfrisk®, tyttebær og hakkede hasselnøtter er knallgodt og klassikeren Snøfrisk®, gressløk og pepper vil alle like. Kombinasjonen av Snøfrisk®, pærer, valnøtter og honning er en sikker vinner på tapasbordet.
Tips
Prøv kombinasjonen Snøfrisk®, jordbær, basilikum og Balsamico glace for en god balanse mellom god smak fra geitost og sødme fra jordbær.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



