Skip to main content
TINE Kjøkken Logo

Blinis med kremost

Enkel
2t

Blinis passer perfekt til tapas, forrett eller til 17. mai-frokosten.

4.7
(7)
Lagre
Skriv ut
Del

Ingredienser

12 g
gjær
3 dl
bokhvetemel
1 dl
hvetemel
2 stk
egg
½ ts
salt

Til steking

Topping med tyttebær

200 g
tyttebær
4 ss
hakkede hasselnøtter

Topping med jordbær

7 stk
blader basilikum
3 ss
balsamico
7 stk
jordbær

Topping med gressløk

4 ss
finhakket gressløk
2 ts
grovkvernet pepper

Topping med pærer

1 stk
pære delt i skiver
50 g
grovhakkede valnøtter
2 ss
flytende honning

Slik gjør du

  1. Tips

    Husk å ha nok smør i pannen så det er lett å snu lappene.
  2. Tips

    Prøv kombinasjonen Snøfrisk®, jordbær, basilikum og Balsamico glace for en god balanse mellom god smak fra geitost og sødme fra jordbær.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter