Skip to main content

Cheese balls med røkelaks og dill

Enkel
40min

Digge osteboller laget av kremost, laks og friske urter. Nam!

3.8
(59)
Next ImageCheese balls med røkelaks og dill

Ingredienser

Antall porsjoner

4

Ingredienser

2 skiver
røkelaks (ca 30 gram)
1 ts
finhakket dill
1 ts
finhakket gressløk
0.5 ts
pepper

Topping

1 ss
finhakket dill
3 skiver
røkelaks

Fremgangsmåte

  1. Finhakk røkelaks og bland med kremost, finhakket dill, gressløk og pepper. Form til kuler på ca. 3 cm i diameter og la stå kaldt i ca. 30 minutter så de setter seg.

  2. Dypp toppen av ostekulene i finhakket dill. Strimle røkelaksen og fest en bit på toppen av hver kule med en cocktailpinne før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter