Skip to main content

Cheese balls med valnøtter og rosmarin

Enkel
40min

Disse ostebollene med glaserte valnøtter med rosmarin er perfekt til tapasbordet. Deilig kombinasjon av kremet ost og knasende nøtter.

3.5
(22)
Next ImageCheese balls med valnøtter og rosmarin

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

100 g
valnøtter
1 dl
sukker
1 ts
flaksalt
1 ss
hakket rosmarin

Fremgangsmåte

  1. Rør kremosten myk og form til kuler på ca. 3 cm i diameter. La stå kaldt i ca. 30 minutter så de setter seg.

  2. Grovhakk nøtter og ha nøtter, sukker og salt i en varm stekepanne. Rør til sukkeret har smeltet og nøttene er godt karamellisert. Tilsett hakket rosmarin og smør. Fordel blandingen utover et stykke bakepapir og avkjøl.

  3. Finhakk den karamelliserte nøtteblandingen og rull kulene i toppingen før servering.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter