Lefseruller med spekeskinke er en klassisker på tapasbordet. Enkelt og veldig godt!
Enkel•10 min•4 personer
Ingredienser
125 g Snøfrisk® Spekeskinke fra Stranda
4 stykk små potetlefse
50 g vasket og tørket ruccola
4 ss finhakket vårløk
30 g spirer, (kan sløyfes)
1 stykk stor rødløk
1 stykk saften fra lime
2 ts sukker
0.25 ts salt
Slik gjør du
1
Syltet rødløk lager du ved å kutte rødløk i ringer. Ha rødløk, eddik, vann og sukker i en kjele. La det småkoke i ca. 10 minutter til sukkeret er helt oppløst.
Tips
Syltet rødløk oppbevares i tett glass i kjøleskapet og holder seg i et par uker. Perfekt å bruke til wraps, hamburger og mye mer.
2
Smør et tykt lag med Snøfrisk® utover hver lefse. Strø over finkuttet vårløk og spirer. Legg syltet rødløk og ruccola over lefsene, rull sammen og skjær i biter.
Lagre
Skriv ut
Del
Lefserull med kremost og spekeskinke
Enkel
10min
Lefseruller med spekeskinke er en klassisker på tapasbordet. Enkelt og veldig godt!