Skip to main content

Lefserull med gravet gulrot

Enkel
30min

Lefseruller med gravet gulrot er enkelt å lage og smaker fantastisk godt.

(0)
Next ImageLefserull med gravet gulrot

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

10 stk
potetlefse
700 g
gulrot, skrelt
200 g
sukker
100 g
salt
1 bunt
dill
300 g
sjalottløk, hakket
1 glass
syltet rødbet
600 g
mandelpotet, kokt
100 g
gressløk, finhakket

Fremgangsmåte

  1. Kutt gulrøttene tynt på langs med mandolin eller kniv. Bland gulrøttene med salt, sukker og litt finkuttet dill i en bolle. La stå i romtemperatur i cirka 2 timer til de blir helt myke. Skyll av sukker og saltblandingen og legg opp på tørkepapir.

  2. Ha litt smør på en potetlefse. Topp med skivet kokt potet, sjalottløk, gressløk, rømme, gulrot, syltet rødbet og noen dillkvister. Rull sammen og del i to.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter