Lefserull med gravet gulrot

Lefserull med gravet gulrot

0
0
Enkel30 min
Lefseruller med gravet gulrot er enkelt å lage og smaker fantastisk godt.

Ingredienser

Antall porsjoner

  • 10 stk
    potetlefser
  • 700 g
    gulrøtter , skrelt
  • 200 g
    sukker
  • 100 g
    salt
  • 1 bunt
    dill
  • 300 g
    sjalottløk, hakket
  • 1 glass
    syltet rødbet
  • 600 g
    mandelpoteter , kokt
  • 300 g
  • 400 g
  • 100 g
    gressløk , finhakket

Slik gjør du det

  1. 1

    Kutt gulrøttene tynt på langs med mandolin eller kniv. Bland gulrøttene med salt, sukker og litt finkuttet dill i en bolle. La stå i romtemperatur i cirka 2 timer til de blir helt myke. Skyll av sukker og saltblandingen og legg opp på tørkepapir.

  2. 2

    Ha litt smør på en potetlefse. Topp med skivet kokt potet, sjalottløk, gressløk, rømme, gulrot, syltet rødbet og noen dillkvister. Rull sammen og del i to.

Del denne oppskriften: