Lefserull med gravet gulrot
Enkel•30 min min
Lefseruller med gravet gulrot er enkelt å lage og smaker fantastisk godt.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
10 stkpotetlefser
-
700 ggulrøtter , skrelt
-
200 gsukker
-
100 gsalt
-
1 buntdill
-
300 gsjalottløk, hakket
-
1 glasssyltet rødbet
-
600 gmandelpoteter , kokt
-
300 g
-
400 g
-
100 ggressløk , finhakket
Slik gjør du det
-
1
Kutt gulrøttene tynt på langs med mandolin eller kniv. Bland gulrøttene med salt, sukker og litt finkuttet dill i en bolle. La stå i romtemperatur i cirka 2 timer til de blir helt myke. Skyll av sukker og saltblandingen og legg opp på tørkepapir.
-
2
Ha litt smør på en potetlefse. Topp med skivet kokt potet, sjalottløk, gressløk, rømme, gulrot, syltet rødbet og noen dillkvister. Rull sammen og del i to.