Bakt potet med chilismør
Enkel•50 min60 min
Bakt potet smaker aller best med hjemmelaget kryddersmør. Chili gir sterk og god smak.
Ingredienser
Antall porsjoner
-
4 stkstore poteter
-
250 g
-
1 stkrød chili (uten frø)
-
2 ssSweet Chili saus
-
½ tssalt
-
¼ tspepper
Slik gjør du det
-
1
Sett stekeovnen på 200 °C.
-
2
Vask potet godt og prikk med en gaffel. Legg i ildfast form, og stek i ca.1 time, til de er helt myke.
-
3
Finhakk chili og bland med chilisaus og mykrørt smør. Smak godt til med salt og nykvernet pepper. Legg chilismøret på matpapir eller folie og trill til en pølse. Legg det kjølig.
-
4
Ta potetene ut av ovnen, skjær et kryss og klem på poteten så innmaten kommer ut. Legg en skive chilismør i krysset, og server de nybakte potetene rykende varme.