Bakt potet med asparges og grillsmør

Bakt potet med asparges og kryddersmør

Kommentarer 0
  • Enkel
  • 45 min
Bakt potet med smør er godt som tilbehør til grillmaten, men topper du den med asparges, ost og digg grillsmør med chili og hvitløk blir det garantert sommerens hit!

Ingredienser

Antall porsjoner

4 stk bakepoteter
100 g miniasparges
2 stk vårløk
1 stk chili
1 pakke kryddersmør
2 dl TINE Revet Ost 4 oster
2 ts frisk oregano

Slik gjør du det

    1. Vask poteter godt og pakk i folie. Legg direkte på glørne i en varm grill eller på høy varme på en gassgrill. La grille i 30-40 minutter eller til mør. Snu flere ganger underveis.
      Tips!

      Bakte poteter kan også tilberedes i glørne på et bål eller i peisen, eller i vanlig ovn hvis du er inne på kjøkkenet. Bak dem på 220 °C i ca. 40 minutter.

    2. Del asparges i små biter. Om du ønsker kan du gjerne grille dem raskt først. Finhakk vårløk og chili.
    3. Pakk ut potetene og skjær dype snitt i toppen. Fyll på godt med grillsmør og topp med revet ost, asparges, vårløk og chili. Dryss over oreganoblader, salt og pepper og topp med mer smør.
Tips!

Ønsker du å gjøre den bakte poteten til et eget måltid kan du fylle den med skinkebiter, stekt bacon eller reker i tillegg til alt det andre. Topp gjerne med rømme også.

Julegaven til deg selv eller noen du er glad i

Kommentar

Kommentarer

Det er mye kjærlighet i god mat