Bakt potet med asparges og TINE GRILL Smør

(0)
  • Utførelse

    Enkel
  • Tid

Bakt potet med smør er godt som tilbehør til grillmaten, men topper du den med asparges, ost og digg grillsmør med chili og hvitløk blir det garantert sommerens hit!

Antall porsjoner

Ingredienser

4 stkbakepoteter
100 gminiasparges
2 stkvårløk
1 stkchili
1 stkTINE GRILL Smør
2 dlTINE Revet Ost 4 oster
2 tsfrisk oregano

Slik gjør du det

    1. Vask poteter godt og pakk i folie. Legg direkte på glørne i en varm grill eller på høy varme på en gassgrill. La grille i 30-40 minutter eller til mør. Snu flere ganger underveis.

      Tips:

      Bakte poteter kan også tilberedes i glørne på et bål eller i peisen, eller i vanlig ovn hvis du er inne på kjøkkenet. Bak dem på 220 °C i ca. 40 minutter.

    2. Del asparges i små biter. Om du ønsker kan du gjerne grille dem raskt først. Finhakk vårløk og chili.
    3. Pakk ut potetene og skjær dype snitt i toppen. Fyll på godt med grillsmør og topp med revet ost, asparges, vårløk og chili. Dryss over oreganoblader, salt og pepper og topp med mer smør.

Tips:

Ønsker du å gjøre den bakte poteten til et eget måltid kan du fylle den med skinkebiter, stekt bacon eller reker i tillegg til alt det andre. Topp gjerne med rømme også.

Kommentarer