
Bakt brie med bær
Brie og bær er nydelig sammen, og legger du til varm brie blir smaken helt fantastisk. Bli inspirert til 3 smakfulle toppinger til sommerens tapas.

Ingredienser
Antall porsjoner
Bringebærtopping
Jordbærtopping
Bjørnebærtopping
Fremgangsmåte
Bringebærtopping
- 1
Finhakk chili og ha det i en bolle sammen med bringebær og hakket mynte. Vend godt sammen.
Jordbærtopping
- 2
Del jordbær i små biter og ha de i en bolle sammen med pepper og grovhakket basilikum.
Bjørnebærtopping
- 3
Miks bjørnebær, honning og litt hakket rosmarin i en bolle og rør det sammen. Rist hakkede mandler i en tørr stekepanne og strø over bjørnebærbladingen.
- 4
Del baguette i skiver og topp med et par skiver brie. Legg baguettene med brie på bakepapir og stek i ovnen på 200 °C i ca. 5 minutter. Følg godt med, dette går fort.
Tips
Denne retten kan også lages med Dovre Norsk Camembert. - 5
Topp varm baguette med brie med ønsket bærtopping og server.
Tips
Man kan også varme osten hel i ovnen, i en liten ildfast form og dyppe brød i. Server bærtoppingene ved siden av.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


