Bakt brie i hvitløksbrød
Enkel
20min
Hvitløksbrød er alltid godt og det blir enda bedre når du fyller det med myk smakfull brie.
5.0
(1)
Ingredienser
1 stk
1 stk
grov baguette
100 g
romtemperert TINE® Meierismør
2 fedd
hvitløk
8 stilk
timian
1 stk
zest fra sitron
½ ts
salt
¼ ts
pepper
2 beger
bjørnebær
4 stilk
timian
2 ts
honning
Slik gjør du
Tips
Tilsett chiliflakes hvis du vil ha et sterkere hvitløkssmør.Tips
Du kan fint bruke ferdig hvitløksbaguette i denne oppskriften. Legg den frosne hvitløksbaguetten ute på benken i ca. 5 minutter slik at du får plassert brie mellom skivene.Tips
Du kan bruke rosmarin eller andre urter du liker.
Trykk for å vurdere oppskriften




