
Flatbread-pizza med pære, brie og bacon
Flatbread er den trendy – og enkle – måten å servere pizza på. Vi har valgt en deilig kombinasjon av søt, karamellisert pære, salt bacon og smeltet brie.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett ovnen på 220 °C og dekk en stekeplate med bakepapir. Legg på nanbrødene.
- 2
Stek baconskivene sprø og gylne i en varm stekepanne og la renne av seg på litt kjøkkenpapir.
- 3
Del pæren i tynne båter og karamelliser i baconfettet sammen med brunt sukker, kanel og salt, ca. 5 minutter.
- 4
Pensle nanbrødene med olivenolje. Skjær rødløk i tynne båter og fordel utover. Ha på karamelliserte pærer og brie i tynne skiver. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. Topp med bacon og rucola og server.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter


