Skip to main content

Flatbread-pizza med pære, brie og bacon

Enkel
1t

Flatbread er den trendy – og enkle – måten å servere pizza på. Vi har valgt en deilig kombinasjon av søt, karamellisert pære, salt bacon og smeltet brie.

3.7
(20)
Next ImageFlatbread-pizza med pære, brie og bacon

Ingredienser

Antall porsjoner

Ingredienser

2 stk
nanbrød (evnt. pitabrød)
1 pakke
bacon
2 stk
pære
1 ss
brunt sukker
0.25 ts
kanel
0.5 ts
salt
1 ss
olivenolje
1 stk
rødløk

Fremgangsmåte

  1. Sett ovnen på 220 °C og dekk en stekeplate med bakepapir. Legg på nanbrødene.

  2. Stek baconskivene sprø og gylne i en varm stekepanne og la renne av seg på litt kjøkkenpapir.

  3. Del pæren i tynne båter og karamelliser i baconfettet sammen med brunt sukker, kanel og salt, ca. 5 minutter.

  4. Pensle nanbrødene med olivenolje. Skjær rødløk i tynne båter og fordel utover. Ha på karamelliserte pærer og brie i tynne skiver. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. Topp med bacon og rucola og server.

Trykk for å vurdere oppskriften

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter