Flatbread-pizza med pære, brie og bacon
Flatbread er den trendy – og enkle – måten å servere pizza på. Vi har valgt en deilig kombinasjon av søt, karamellisert pære, salt bacon og smeltet brie.
Enkel•1 t•2 personer
Ingredienser
- 2 stykk nanbrød, (evnt. pitabrød)
- 1 pakke bacon
- 2 stykk pære
- 1 ss brunt sukker
- 0.25 ts kanel
- 0.5 ts salt
- 1 ss olivenolje
- 1 stykk rødløk
- 150 g Dovre Norsk Brie
Slik gjør du
1
Sett ovnen på 220 °C og dekk en stekeplate med bakepapir. Legg på nanbrødene.
2
Stek baconskivene sprø og gylne i en varm stekepanne og la renne av seg på litt kjøkkenpapir.
3
Del pæren i tynne båter og karamelliser i baconfettet sammen med brunt sukker, kanel og salt, ca. 5 minutter.
4
Pensle nanbrødene med olivenolje. Skjær rødløk i tynne båter og fordel utover. Ha på karamelliserte pærer og brie i tynne skiver. Stek midt i ovnen i 10-12 minutter. Topp med bacon og rucola og server.