
Vafler med rømme og bær
Vafler med rømme og jordbær er en klassiker. Men hva med å servere en vaffel med ristede pinjekjerner og honning i tillegg til lettrømme og friske bær neste gang du skal steke vafler? Det er ganske enkelt genialt og smaker helt utrolig godt!

Ingredienser
Antall porsjoner
Hjemmelaget vaffelrøre med kulturmjølk
Tilbehør
Fremgangsmåte
- 1
Pisk egg og sukker lett og bland vekselsvis inn det tørre, Kefir, melk og smeltet smør. Rør alt til en jevn vaffelrøre.
- 2
La vaffelrøren svelle (hvile) i ca 15 minutter. Dette er viktig for å få den riktige konsistensen før du steker vafler.
- 3
Stek vaflene i varmt vaffeljern og avkjøl på rist slik at de blir sprø.
Tilbehør til sommerlige vafler
- 4
Rist pinjekjernene i tørr panne, del jordbærene.
- 5
Anrett rømme og bær på vaflene, ringle honning over og dryss på pinjekjerner.
Tips
For å sette ditt eget preg på vaflene kan du tilsette vaniljesukker, kardemomme, hakkede nøtter eller sjokolade i den ferdige røren.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



