
Vafler med appelsinsaus
Her er oppskrift på sprø vafler uten egg, men med rømme i og som gir oss herlige sprø vafler. Til vafler smaker det som alltid godt med brunost - og en god appelsinsaus gjør det til en morsom kombinasjon sammen med den tradisjonelle osten. Vaflene smaker aller best nystekte, men holder seg også en god stund pakket inn i plast.

Ingredienser
Antall porsjoner
Vafler uten egg
Appelsinsaus
Fremgangsmåte
- 1
Visp mel, vann, salt og smør til en jevn røre. Rør inn rømmen.
- 2
La vaffelrøren svelle (hvile) ca.1 time i kjøleskapet for å få den riktige konsistensen.
- 3
Stek vaflene i varmt vaffeljern med litt smør. Avkjøl vaflene spredt utover på en rist.
- 4
Bland alle ingrediensene til appelsinsausen og varm opp under omrøring.
- 5
Server nystekte vafler med kald eller varm appelsinsaus og gjerne brunost til.
Tips
Ønsker du sprø vafler avkjøler du vaffelplatene spredt utover på rist. Ligger de oppå hverandre blir de myke.
Hev smaken med våre produkter
Flere fristende oppskrifter



