
Sitron- og ingefærdrømmer
Når du baker disse deilige kjeksene fylles rommet med den herligste duft av sitron og ingefær. Fine å servere når du får overraskende besøk i julestria eller å gi bort i gave til noen du er glad i.

Ingredienser
Antall porsjoner
Ingredienser
Fremgangsmåte
- 1
Sett stekeovnen på 175 °C.
- 2
Rør smør og sukker hvitt og luftig. Bland de øvrige tørre ingrediensene og revet sitronskall og rør det i smørkremen.
- 3
Del deigen i 4 like store deler og trill dem i pølser. Del hver i 10 stykker. Trill små kaker og legg dem på bakepapir på stekeplate. Ha et godt mellomrom mellom hver av kjeksen. Trykk dem forsiktig ned med en gaffel.
- 4
Stek sitron- og ingefærdrømmene midt i ovnen i ca 12-15 minutter til de er lett gylne. Avkjøl på rist.
Tips
En gaveidé: Legg noen kjeks i et gammelt syltetøyglass som du pynter med din egen etikett. Tegn opp en sirkel å et stykke stoff med ca 3 cm større diameter enn lokket. Lim stoffet til lokket og knyt rundt glasset med et fint silkebånd.