Saras cookies. Foto: Thomas Røyert

Saras cookies

61
  • Enkel
  • 25 min
Deilige og enkle cookies proppfull av nøtter og både hvit og mørk sjokolade. Denne oppskriften er sendt inn av Sara Solberg i forbindelse med KK og TINEs "Søte, spiselige gaver"-konkurranse.

Ingredienser

200 g TINE Meierismør
300 g sukker
275 g hvetemel
1 ts bakepulver
1 ts vaniljesukker
2 stk egg
50 g hvit sjokolade
50 g mørk sjokolade
1 dl valnøtter , eller andre nøtter

Slik gjør du det

    1. Denne oppskriften gir ca 30 deilige cookies. Sett stekeovnen på 200 °C. Ta fram stekeplater med bakepapir.
    2. Rør smør og sukker hvitt. Tilsett egg, mel, bakepulver og vaniljesukker. Hakk sjokoladen og nøttene litt grovt. Bland alt lett sammen.
    3. Form små topper ved hjelp av en skje og sett dem på stekeplaten. Massen vil flyte litt utover, så det er viktig med god avstand. Stek kakene midt i ovnen i ca 10 minutter. Avkjøl cookiesene litt på platen før du legger de videre på en rist. De er helt perfekte hvis de er litt seige.
Tips

Gi bort noen cookies i gave. Pakk de inn i hyssing eller vakkert silkepapir og skriv din egen, personlige hilsen.

Kommentarer

  • Helen

    1 år siden
    Hvordan oppbevares disse helst og hva er holdbarheten? For øvrig ble de veldig gode!

     (2)

    • Annicken , Kokk og kundekonsulent

      1 år siden
      Hei Helen,

      kjeks og småkaker oppbevares best i en lufttett boks og holder i cirka 14 dager :) Anbefaler alltid å Se-Lukte-Smake før man eventuelt spiser/kaster. Lykke til!

       (2)


Det er mye kjærlighet i god mat