Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Florentiner

Enkel
35min

Florentiner er små mandelkjeks oppkalt etter den italenske byen Firenze (tidligere Florentia). Akkurat disse herlige, glutenfrie småkakene henter mye av den gode smaken fra rosiner og tranebær. Kjempefine å bake til jul. Oppskriften er sendt inn av Nanna Jørgensen, som deltok i KK og TINES "Søte, spiselige gaver"-konkurranse.

3.8
(15)
Florentiner

Ingredienser

50 g
mandler
50 g
valnøtter
50 g
hasselnøtter
50 g
sukat
50 g
rosiner
50 g
ferske tranebær
100 g
fruktsukker

Slik gjør du

Tips

Dersom du er ekstra glad i sjokolade, kan du smelte 100 g mørk sjokolade i vannbad og dyppe undersiden av florentinene i før du lar de renne av på en rist.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter