Skip to main content
TINE Kjøkken Logo
Del

Rosetter (rosettbakkelse)

Middels
1t

NRK Ni-timens lyttere hadde en stor avstemning for noen år siden om hvilke syv slag som bør bakes til jul. Ved siden av Goro, Fattigmann, Sandkaker, Hjortetakk, Sirupsnipper, Bordstabbelsbakkels, kom også Rosettbakkels med. Her er oppskriften på julekaken som skiller seg ut med sin vakre form.

3.7
(225)
Rosetter (rosettbakkelse)

Ingredienser

100 g
hvetemel
1 stk
egg
1 ts
1 ss
sukker
500 g
smult til koking

Slik gjør du

  1. Rosettbakkels- tillaging av

Tips

Dypp en trepinne ned i gryten for å sjekke om smulten er varm nok. Dersom det bobler rundt pinnen, er det klart for koking.

NB!Vær forsiktig når du koker i smult. Det blir ekstremt varmt og det er lett å brenne seg! Slå aldri vann på varmt fett og ha alltid et lokk  parat som passer gryten.

Hev smaken med våre produkter

Flere fristende oppskrifter